Oprema za kućnu teretanu

Mnogi od vas se odlučuju da umesto u teretani vežbaju kod kuće. Razloga za tu odluku je više.

Mnogi od vas se odlučuju da umesto u teretani vežbaju kod kuće. Razloga za tu odluku je više. Ušteda novca, mogućnost treniranja kada vam vreme dozvoli, privatnost tokom treninga,ili predrasude koje imate u odnosu na teretane i fitens centre. Ukoliko mislite da ćete se bolje osecati ukoliko vežbate u sopstvenom domu i imate motivaciju onda treba da tako i uradite. Sa malo prostora, malo ulaganja i dosta volje za vežbanjem možete napraviti malu kućnu teretanu.

oprema za kucnu teretanu

Dovoljan prostor za kucnu teretanu

Prva stvar koju treba da uradite je da u svom domu pronađete prostor gde ćete vežbati. Ukoliko imate mogućnosti neka to bude odvojena prostorija, ukoliko nemate odvojenu prostoriju možete vežbati i u delu prostorije koju ne koristite često. Za početak možete vežbati i u spavaćoj sobi.

Nema potrebe za nabavkom mnogo opreme za kućnu teretanu pogotovo ako ste tek krenuli sa vežbanjem. Oprema treba da zauzima sto manje mesta i da na nju ne potrošite mnogo novca.

Nabavite prvo pilates loptu koja je je idealna za vežbe za zadnju ložu. Tegovi, prostirka za vežbanje, fitnes klupa su oprema za kućnu teretanu dovoljna za početak vežbanja. Ukoliko imate mogućnosti nabavite kasnije sobni bicikl ili traku za trčanje kako bi imali komplet opremu za kućnu teretanu. Kada bitrate fitnes opremu za rekreaciju tu ne postoje posebna pravila. Odaberite fitnes rekvizite na kojima će vam vežbanje biti najprijatnije. Obično je to kombinacija sprava za masu i sprava za kardio trening.

Kvalitetna oprema za kucnu teretanu

Pri nabavci opreme za kućnu teretanu vodite računa o kvalitetu opreme. Fitnes oprema za bilo koju namenu mora biti jednostavna za upotrebu,dugotrajna i izdržljiva , da ima dobar odnos cena-kvalitet i da bude bezbedna.

Ponuda fitnes oopreme za kućnu teretanu na našem tržistu je sve veća, tako da su zbog sve veće konkurencije cene fitnes rekvizita sve niže. Tako da možete sebi priuštiti nabavku kvalitetnih fitnes sprava za kućnu teretanu po veoma pristupačnim cenama.

Pravilnim vežbanjem u kući u miru i tišini, oblikovaćete vaše telo, biti u kondiciji i doprineti svom zdravlju.

Krenite sa vežbanjem lagano, nabavljajte spravu po spravu i za godinu dana možete trenirati u potpuno funkcionalnoj kućnoj teretani.

Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2