KATALOG RING PROIZVODA

ELEKTRIČNA VOZILA

Rucke za sklekove

(proizvoda: 6)

RING Rucke za sklekove - sklekeri RX PU1205

1.100 rsd na stanju

na stanju

Ručke za sklekove - BTA-8606

1.560 rsd

Ručka za sklekove - CPR 291343

1.440 rsd

Ručke za sklekove - CPR 291366

1.800 rsd

RASPRODATO

RING Rucke za sklekove (sklekeri) - RX SKLEK

RING Rucke za sklekove (sklekeri) - RX SKLEK

1.790 rsd

RASPRODATO

RING sklekeri rotirajuci-RX LPS 1211

RING sklekeri rotirajuci-RX LPS 1211

1.250 rsd


Ručke za sklekove , sklekeri

Raspoređujući ravnotežu ravnomerno na obe ruke, ručke za sklekove dodatno otežavaju vežbu zbog povećane visine položaja tela.

Velika prednost ručki za sklekove je u tome što zglobove drže u ergonomski pravilnom položaju, što pomaže ravnomernoj distribuciji težine tela,vršeći opterećenje jednako na zglobove i podlaktice, umanjujući mogućnost povrede i povećavajući učinkovitost.

Kako koristiti rucke za sklekove?

Postavite se u klečeći položaj tako da Vam gornji deo tela bude paralelan sa podlogom. Postavite ručke za sklekove vertikalno ispod ramena i lagano se oslonite na njih. Polako odignite kolena od podloge i postavite se u početni stav (kao kada se rade klasični sklekovi). Vodeći računa o tome da Vam telo bude u ravni, spuštajte se grudima ka podlozi (uvlačeći vazduh), dok gotovo ne dodirnete podlogu. Zatim, se vratite u početni položaj (izdisaj). Poželjno je ponoviti vežbu 10-12 puta u 3 serije. Između svake serije praviti pauze za odmor 30-60 sekundi.

Ručke za sklekove možete uvek poneti na put sa sobom i jedni su od najzahvalnijih rekvizita za putovanja zbog svoje kompaktnosti i male težine

Vidi ceo tekst Skrati tekst
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2