Gume za podlakticu

(proizvoda: 8)

RING Opruge za šaku GR 3301

290 din

RING Guma za podlakticu RX GR7209-HIGH

560 din

-30% Sprava za vežbanje podlaktice - PB FIT-0598

Sprava za vežbanje podlaktice - PB FIT-0598

2.110 din  3.010

Guma za podlakticu - SD BB-903GR-C

320 din

Guma za podlakticu - SD GR-H060

280 din

Guma za podlakticu - SD GR-M040

280 din


Gume za podlakticu

Tokom Vašeg treninga snage, lako se može dogoditi da previdite mišiće podlaktice. Koristite gume za podlakticu da to nadomestite

Jačanje mišića podlaktice će Vam pomoći u mnogim oblastima svakodnevnog života, od otvaranja tegle, do razvoja impresivnog stiska prilikom rukovanja. Srećom, mnogi rekviziti namenjeni za jačanje mišića ruku mogu da se koriste van teretane. Gume za podlakticu možete držati i u fioci Vašeg stola na poslu i koristiti je tokom vremena kada su Vam ruke slobodne.

Kako koristiti gume za podlakticu?

Vežbanje možete vršiti na više načina, sve zavisi od Vaše kreativnosti. Najbitnije je da znate da skoro da ne postoji šansa da prilikom vežbanja dođe do povrede.

Najkonvencionalnija vežba sa gumom za podlakticu je da jednostavno u jednakim vremenskim intervalima vršite stiskanje gume.

Drugi način vežbanja je da stisnete gume za podlakticu i zadržite šaku i prste u tom položaju do granice bola, zatim otpustite, napravite kratku pauzu, pa ponovite ovaj postupak nekoliko puta.

Još jedan način vežbanja je, da kao iz prethodnog koraka, stisnete i zadržite gumu u šaci, a zatim pokušate da savijete šaku spolja ili unutra, ne dozvoljavajući da Vam se šaka otvori.

Osim što se može koristiti za oporavak od povreda ligamenata šake i mišića podlaktice, gume za podlakticu se mogu koristiti i za ravnomerno jačanje mišića podlaktice, a samim tim i jačine stiska šake.

Izaberite željenu jačinu i počnite sa vežbanjem!

Vaš Ring Sport Team

Vidi ceo tekst Skrati tekst
Pozovi