KATALOG RING PROIZVODA

ELEKTRIČNA VOZILA

Blog - Mršavljenje

Limun dijeta

Dijeta za detoksikaciju limunom uključuje konzumiranje samo mešavine na bazi limunovog soka tokom 1 ili 2 nedelje, bez čvrste hrane. Dijeta ima za cilj uklanjanje toksina i čišćenje organizma.

Ceo tekst »

Japanska dijeta

Tradicionalna japanska dijeta je ishrana zasnovana na hrani bogata ribom, morskim plodovima i biljnom hranom sa minimalnim količinama životinjskih proteina, dodatog šećera i masti.

Ceo tekst »

Danska dijeta

Prema studiji koju je sproveo Univerzitet Arhus, danska dijeta je takođe poznata kao bolnička dijeta u Kopenhagenu.

Ceo tekst »

Plan ishrane za mršavljenje

Za osobe koji žele da smršaju, pronaći odgovarajući program za mršavljenje može postati pravi izazov jer u sadašnjem vremenu postoji mnogo saveta, planova ishrane i popularnih dijeta koje se lako mogu pronaći na internetu, a sa druge strane, dovodi se u pitanje njihova pouzdanost i efikasnost.

Ceo tekst »

Kupus dijeta

Kupus dijeta je zapravo dijeta sa supom od kupusa. S obzirom da je izutetno restriktivna, spada u red kratkoročnih dijeta za mršavljenje.

Ceo tekst »

Dijeta sa pomorandžama

Voće je oduvek bilo suštinski deo plana ishrane za mršavljenje. Prirodno je slatko, sadrži vlakna i puno je vitamina i minerala. Iako je svo voće hranljivo i zdravo i uključujete ga u svoju ishranu, neko voće odlično sagoreva masti. Reč je o pomorandžama.

Ceo tekst »

Autofagija jelovnik

Autofagija je vrsta režima ishrane kojim vaše telo čisti oštećene ćelije i toksine, pomažući organizmu da regenerišete nove, zdravije ćelije.

Ceo tekst »

Zdravo mršavljenje

Zdravo mršavljenje je prirodan odabir za svakog ko želi da na bezbedan način redukuje svoju telesnu masu a da pritom ne ugrozi svoje zdravlje. Motivacija i istrajnost su ključ uspeha kod ovog cilja i oni će nam pomoći da izguramo do kraja i da ne odustanemo posle kratkog vremena u nameri.

Ceo tekst »

Dijeta sa jajima

Dijeta sa jajima je visoko proteinska dijeta sa malo ugljenih hidrata i niskim brojem kalorija koja može pomoći da vrlo lako i brzo izgubite težinu.

Ceo tekst »

Atkisonova, mesna i proteinska dijeta

Stiže leto, a još uvek niste zadovoljni svojim izgledom? Bez brige, jer imamo za vas tri fenomenalne dijete. Uz pomoć njih bićete zdravi i jako brzo ćete videti rezultate.

Ceo tekst »

Autofagija

Autofagija je prirodni, regulisani mehanizam koji uklanja nepotrebne ili nefunkcionalne ćelije u organizmu. Omogućava urednu razgradnju i recikliranje ćelija. Reč „autofagija“ potiče od sredine 19. veka. U svojoj sadašnjoj upotrebi, izraz autofagija skovao je belgijski biohemičar Kristian de Duve 1963. godine.

Ceo tekst »

Hrono ishrana

Hrono ishrana je ishrana u kojoj mnoge namirnice koje sadrže skrob u svojoj bazi ne smeju da se konzumiraju, kao ni bilo šta slatko, uključujući voće.

Ceo tekst »

Motivacija za mršavljenje

Motivacija za mršavljenje je slobodno možemo reći ključ uspeha u ovom procesu i bez nje je prosto nezamislivo istrajati u odluci i izgurati do kraja.

Ceo tekst »

Medicinska dijeta

Medicinska dijeta je režim ishrane koji savetuju lekari i koje se koristi u zdravstvene svrhe. Ova dijeta se preporučuje svima koji imaju problema sa viškom kilograma, a takođe postoje i podaci da je ovaj način ishrane delotvoran kada imate problema sa probavom i nečistom kožom jer smanjuje apsorpciju masnoća na prirodan način. Dijeta je sama po sebi dosta stroga i restriktivna i ukoliko imate bilo kakavih zdravstvenih problema, savetujemo Vam da se prvo posavetujete sa Vašim lekarom ili nutricionistom pre bilo kakvih mera.

Ceo tekst »

Un dijeta za najefikasnije gubljenje kilograma

UN dijeta je način ishrane koji je skorijeg datuma i postao je veoma popularan. Osim popularnosti, primenom se pokazao kao veoma efikasan metod za gubljenje kilograma. Odlikuje ga režim ishrane u kojem IZOSTAJE GLADOVANJE, a uključene su sve namirnice, pa čak i kolači, torte i sladoledi. Upravo zbog toga što se, prateći ovaj režim ishrane, izbegava gladovanje, ovaj režim ishrane se zove UN dijeta, odnosno (ne)dijeta. Na dijeti ste, a pritom niste izbacili skoro sve omiljene namirnice.

Ceo tekst »

Rotacija ugljenih hidrata

Verovatno ste na našem blogu već čitali o ovoj dijeti. Rotacija ugljenih hidrata je dosta poznata dijeta u svetu fitnesa. To je režim ishrane koji nije toliko rigorozan i ne zahteva drastična odricanja niti veliki deficit u kalorijama. Lako je primnljiv i održiv na duge staze. To je režim ishrane koji dozvoljva dosta varijacija i kalkulacija. Njegovi rezultati dolaze nešto sporije ali nemaju apsolutno nikakvih štetnih uticaja na zdravlje.

Ceo tekst »

Keto dijeta - Kada, koliko i zašto?

Ketogena ili poznatije Keto ishrana, je trenutno najpopularnija dijeta o kojoj se zasigurno vodi najviše reči u poslednjih par godina, kako među ljubiteljima fitnes načina života, tako i među onima kojima je unos kvalitetnih namirnica iznad svega. Osim toga, kroz praksu i brojna naučna istraživanja se pokazalo da keto dijeta ima brojne benefite na zdravstveno stanje i mnogi je preporučuju kao podrška u borbi protiv bolesti kao što je dijabetes, epilepsija pa čak i maligne bolesti. Takođe, efiksna kod srčanih bolesti, Alchajmerove i Parkinsonove bolesti, policističnih jajnika, povrede mozga, akni.

Ceo tekst »

BRZO MRŠAVLJENJE

Leto je odavno došlo, a Vi niste zadovoljni brojkom koju pokazuje vaga. Približava se datum Vašeg godišnjeg odmora i želite da što pre sredite svoju figuru. U nastavku teksta ćemo pisati malo više na tu temu.

Ceo tekst »

Dijeta -tri proverene dijete sa najboljim rezultatima

Stigao nam je Mart i sa sobom doneo lepo vreme i prijatnu temperaturu. Automatski Vam se u glavi pali lampica i rešili ste da redukujete svoju ishranu da bi se ponosno pokazali na plaži kroz par meseci. Zbunjuju Vas razni recepti i predlozi i zapravo ni sami ne znate odakle da krenete i kojim putem da idete a da ne gubite vreme. Predstavljamo Vam tri sigurne dijete koje će Vas dovesti na zdrav način do gubtka kilograma. Na Vama je da odaberete i isprobate onu koja najviše odgovara Vašim mogućnostima i dnevnim obavezama. Ono što je bitno je da porcije prilagodite vašoj telesnoj strukturi. Ukoliko niste sigurni, posavetujte se sa stručnim licem.

Ceo tekst »

Sirova dijeta - Dijeta sa sirovom hranom

Sve popularnija dijeta, koju su promovisali zagovornici zdrave ishrane je “RAW” dijeta. “Raw” je reč engleskog porekla iznači“sirov/a”. Samim tim nam je jasno da se radi o hrani koja nije termički obrađena i koja se konzumira u svežem, sirovom obliku. Najpre se odnosi na voće i povrće, jer se smatra da na taj način ove namirnice zadržavaju sve vitamine i nutritivne vrednosti.Dijeta sirove hrane zasnovana je na ideji da su prirodni enzimi u sirovoj hrani uništeni kroz proces kuvanja.

Ceo tekst »

Mršavite uz trening sa tegovima

Vlada vecita zabluda da se mrsavi uglavnom uz aerobik, aerobne vezbe itd. Medjutim, istina je u necemu drugom.

Ceo tekst »

Kako smrsati bez dijete

Svako ko ima problem sa kilogramima, ima najveci problem kako da ih se resi a da se ne lisava ishrane. Evo par bitnih trikoa uz pomoc kojih cete sigurno smanjiti svoju kilazu.

Ceo tekst »

Koja dijeta je za Vas najbolja:)

Za šta se opredeliti pored toliko predloga i mogućnosti ? Šta najviše odgovara Vašem organizmu i kojom dijetom ćete postići nabolji efekat ? Ovakva pitanja i slična sebi postavljamo uglavnom neposredno pred more, kada treba da prošetamo plažom i da nosimo letnju garderobu. Samo što je tada , priznaćete , već kasno. Verovatno je svako od Vas bar jednom pokušao da se pridržava raznoraznih dijeta, da se izgladnjuje, jede isključivo voće ili recimo kupus kako bi ispoštovao čuvenu kupus dijetu a posle toga više nikada u životu nije mogao da okusi isti. Kao ja, npr:)

Ceo tekst »

KAKO SMRŠATI PRED MORE

Da li ste svake godine pred leto u problemu? Niste na vreme razmišljali o moru, plažama, kako ćete izgledati u kupaćem kostimu ?

Ceo tekst »

Način za najbrže mršavljenje

Mršavljenje je proces gubljenja masnih naslaga - najkraća i najčešća definicija.Kratko rečeno ali se ipak krije dosta nauke iza toga.

Ceo tekst »

KAKO SMRSATI - 10 TRIKOVA

Kako smrsati je najcesce pitanje danasnjice I modernog covecanstva. Svi znaju da je za to potrebno dosta rada i kontrolisane ishrane. Najlakse je svima da koriste razne dijete. Medjutim kod dijeta se javlja kontra efekat cim prestanete upraznjavati istu. Ako zelite kvalitetno da smrsate, najbitnije je redovno trenirati I brojati kalorije. Nama fitness instruktorima je pored pitanja kako nabaciti misicnu masu, najcesce pitanje kako smrsati, I vec fraza “kako smrsati” predvodi bar za 60% u odnosu na sve ostale zelje nasih klijenata

Ceo tekst »

Manje stresa, manje i kilograma

Ukoliko želite da smršate, stres je vaš neprijatelj br. 1. U sledećem tekstu nudimo vam šest korisnih saveta koji vam mogu pomoći u borbi sa stresom.

Ceo tekst »

Skidanje kilaže: jeftino ili skupo?

Nedavna istraživanja Vašingtonskog univerziteta su pokazala da bi se postigli nutriocionistički standardi koje 2010. godine zahteva američka agenicija za preporuku ishrane (USDA), morali bi da plate u proseku stotine dolara više nego inače, na godišnjem nivou. Pablo Monsivais, autor studije tvrdi da bez obzira na preporuke...

Ceo tekst »
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2