O nama

Ring Centar, Miloša Obrenovića 135, Obrenovac
Ring Centar-nasa poslovna zgrada

Ring Sport se od 1993. godine bavi proizvodnjom opreme za borilačke sportove, a od 1999. godine se bavi uvozom i prodajom opreme i rekvizita za fitnes. Za sve to vreme, stvoreno je već preveliko iskustvo, tako da je Ring Sport postao definitivni lider u uvozu i količini prodaje navedenih artikala, kako na našim prostorima, tako i u regiounu.. To je i zbog toga što smo u stalnim tokovima sa svetskim standardima (naše stalne posete najvećim svetskim sajmovima i prezentacijama u ovom domenu u USA, Aziji, Brazilu, Evropi...)

Proizvodi koje nudimo su jako kvalitetni i po neverovatno niskim cenama. Na taj način, naše reference su vrlo impozantne (najpoznatije hale, fitness centri, wellness centri, škole...), a takođe i svako domaćinstvo sigurno već poseduje neki artikal iz naše ponude. Mi nudimo najbolji odnos cena-kvalitet-dizajn.

Glavni domen našeg poslovanja je uvoz rekvizita za fitnes koji je u ekspanziji na našim prostorima. Tu podrazumevamo rekvizite za kućno vežbanje: sobne bicikle, trake za trčanje, stepere, orbitreke, gladijatore, klupe, tegove, vesla... i fitness "rekvizite". Ring Sport je vlasnik i uvoznik brendova RING i RELAX koji definitivno imaju primat na domaćem trzištu, a u poslednje vreme i u regionu (Bosna, Makedonija, Hrvatska, Crna Gora.,Bugarska, Rumunija..).

Što se tiče borilačke opreme (džakovi za boks, strunjače...) stvoren je najpoznatiji brand opreme za borilačke sportove ove vrste na našem tržištu (prepoznatljiv logo RING).

Ne postoji ozbiljna sportska prodavnica, multibrend, ili bilo kakav prostor namenjen prodaji sportske opreme da nema u glavnoj ponudi rekvizite naših brendova RING i RELAX. Naša poslovna politika je koncipirana na tome da se naši proizvodi uglavnom mogu naći na najatraktivnijim lokacijama i prodavnicama kako u Beogradu tako i u svim većim gradovima Srbije (preko 100 prodajnih mesta!). Otuda su i naši najveći distributeri sportski lanci poput Sport Vision-a, Đak sport-a, nudeći najširi spektar fitness ponude brenda RING i RELAX.

Osim toga postali smo jedan od najprodavanijih brendova i u Hrvatskoj

Od 1.maja 2011. smo krenuli i sa Internet prodajom, cime smo jedni od pionira u Srbiji ove vrste prodaje :)

Početkom 2011. je završen naš moderan poslovni centar RING CENTAR od 2500 m2, na najatraktivnijoj lokaciji u Obrenovcu (sam Trg), u ulici Miloša Obrenovića 135, gde se i nalaze naše kancelarije. U okviru centra, otvorili smo RING Fitness centar, površine 700 m2 (pogledajte dole video sa otvaranja), koji je definitivno jedan od najlepših Fitness centara u Srbiji. U teretani navedenog centra se koristi RELAX PRO linija mašina, koja je po kvalitetu rame uz rame sa najboljim svetskim brendovima. Ujedno je to i naš "show room" za prodaju navedenih mašina.

Sve ovo Vam govori da možete da nam ukažete potpuno poverenje jer sarađujete sa najboljima!

Ukoliko zelite da saradjujete sa nama, slobodno nas kontaktirajte..

PDF prezentacija (kliknite na sliku)


Sertifikati

Ring Sport ima ekskluzivno svetsko pravo korišćenja brendova RING i RELAX, kao i zaštićeno pravo korišćenja istih u sferi naziva fitnes centara, wellness centara, salona lepote itd.


Otvaranje fitnes centra Ring Gym

Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2