KATALOG RING PROIZVODA

ELEKTRIČNA VOZILA

Tocak za trbušnjake

(proizvoda: 11)

30% RING Točak za trening RX AL028

RING Točak za trening RX AL028

805 rsd  1.150 na stanju

na stanju

RING Točak za trening RX EW7121

1.590 rsd na stanju

na stanju

Točak za trbušnjake - BTA 8702

1.400 rsd

Točak za trbušnjake - CPR 291039

1.300 rsd

Tocak za vezbanje SD BB-704EO-B

2.190 rsd

Točak za leđa i trbušnjake - HJ gp124001

1.355 rsd

Točak za leđa i trbušnjake - HJ ACN-RW-01

1.400 rsd

Roler za trbušnjake napredni PB FIT-05910

2.400 rsd

RASPRODATO

RING Točak za trening LUX - RX EW LUX

RING Točak za trening LUX - RX EW LUX

2.490 rsd

RASPRODATO

Točak za trbušnjake - CPR 291099

Točak za trbušnjake - CPR 291099

2.280 rsd

RASPRODATO

Trenažer za trbušnjake CPR 291099

Trenažer za trbušnjake CPR 291099

1.800 rsd


Tocak za trbusnjake

Ravan stomak i „pločice“

Gotovo sve pripadnice lepšeg pola žele da imaju ravan stomak i svi pripadnici jačeg pola žele da im se vide „pločice“ na stomaku. Istina je da mišići abdomena mnogo utiču na izgled cele figure.

Iako na tržištu postoji mnogo rekvizita i vežbi za jačanje mišića abdomena (gornjih, donjih i bočnih), mora se imati u vidu činjenica da ove vežbe nisu dovoljne za skidanje masnih naslaga sa stomaka. Praktikujte uvek kombinaciju vežbi mišića sa kardio vežbama. Preporučujemo Vam da uz vežbe abdomena vozite bicikl ili se bavite brzim hodanjem. To su samo neki od načina za skidanje viška masnih naslaga sa stomaka.

Zašto je dobro jačati mišiće abdomena?

Malo je poznato da trbušni mišići igraju veliku ulogu u stabilizaciji i pozicioniranju kičme i generalnog držanja čitavog tela. Mišići abdomena su osnovni razlog zašto Vaš torzo ne padne napred usled gravitacije zemlje. Za svaki pregib tela unapred odgovorni su trbušni mišići. Takođe, jačanjem trbušnih mišića umanjujemo bolove u donjem delu leđa, što je samo još jedan od razloga zašto ih treba jačati. Dakle, pored estetskog izgleda, trbušne mišiće treba jačati i iz zdravstvenih razloga.

RX FAT ELIM – eliminator masnih naslaga je proizvod koji se na našem tržištu pojavio početkom devedesetih godina, stekavši tada veliku popularnost. Vrlo je jednostavan za upotrebu, a velika prednost u odnosu na ostale rekvizite je što sa njim možete vežbati sve delove tela. S obzirom na malu gabaritnost i materijale od kojih je napravljen (guma i plastika), izuzetno je pogodan za putovanja.

RX EW7121 – točak za trening je rekvizit koji pomaže u jačanju mišića abdomena, leđa i ruku. Točak za trening koji mi nudimo je rasklopiv i vrlo pogodan za putovanja. Postoji set vežbi koji se može raditi sa ovim rekvizitom, a najbitnije je istaći da sa točkom za trening istovremeno vežbate sve mišiće abdomena, budući da se najčešće nesvesno fokusiramo samo na gornje delove abdomena.

RX ROLER – roler za trbušnjake je jedna od najpoznatijih sprava za vežbanje trbušnih mišića. Roler za trbušnjake je vrlo efikasan u jačanju gornjih delova abdomena. Naročito se preporučuje osobama koje trpe bolove u predelu leđa.

Kreirajte Vašu figuru onako kako Vi to želite!

Vaš Ring Sport Team

Vidi ceo tekst Skrati tekst
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2