KATALOG RING PROIZVODA

ELEKTRIČNA VOZILA

Politika privatnosti

Kada pregledate sajt ringsport.rs i druge sajtove, online oglasne mreže sa kojima radimo mogu postaviti anonimne kolačiće na Vaš računar, i koristiti slične tehnologije, kako bi razumeli Vaša interesovanja na osnovu vaših (anonimno) online aktivnosti, a time i da prilagode oglase relevantne Vama. Ako ne želite da primate takve prilagođene oglase, možete da posetite ovu stranicu i odjavite se od većine kompanija koja učestvuju u takvom oglašavanju. (To neće sprečiti da vidite oglase. Oglasi Vam jednostavno neće biti isporučeni preko ovih metoda ciljanja).

Ova politika privatnosti se ne odnosi na druge sajtove koji se pojavljuju kao veze sa naših sajtova i usluga. Web sajtovi trećih strana, aplikacije i usluge mogu koristiti različite načine u prikupljanju podataka od Vas, ali je to definisano njihovom politikom privatnosti. Ring Sport takođe, nije odgovoran za tačnost i sadržaj tih drugih web stranica, aplikacija i usluga.

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon. Uz pomoć tačnih podataka, bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.

Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe.

Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2