Power rackovi-kavezi

(proizvoda: 3)

20% RING Power rack kavez sa lat mašinom RX RACK 1

RING Power rack kavez sa lat mašinom RX RACK 1

58.800 rsd  73.500 na stanju

na stanju Max težina korisnika: 110 kg
Težina sprave: 110 kg
RASPRODATO 22% RING Power rack (kavez za vezbanje sa platformom)-RP X-RACK

RING Power rack (kavez za vezbanje sa platformom)-RP X-RACK

279.900 rsd  360.000

RASPRODATO 28% RING Squat rack (stalak za šipku za čučanj)-RP LD50T

RING Squat rack (stalak za šipku za čučanj)-RP LD50T

139.900 rsd  194.000


Kavezi, Power rackovi, Profesionalne sprave

Profesionalni RING power rackovi-kavezi za teretane, fitnes centre, komercijalne prostore...

Šta je Power Rack (kavez za vezbanje): Power Rack je veći i robusniji tip sprave za vežbanje koja pruža širok spektar mogućnosti za vežbanje sa slobodnim tegovima. Ova sprava je često korišćena u teretanama, ali se može koristiti i u kućnom okruženju.

Funkcionalnost: Power Rack ima visoke vertikalne stubove sa horizontalnim šipkama na različitim nivoima. Ove sprave pružaju podršku i sigurnost tokom vežbanja sa slobodnim tegovima, kao što su čučnjevi, mrtvo dizanje, bench press i druge vežbe. Power Rack takođe obično dolazi sa držačima za šipke i ponekad sa dodatnim opcijama poput pull-up šipke.

Sigurnost: Power Rack je posebno koristan jer pruža mogućnost postavljanja sigurnosnih šipki koje mogu sprečiti ozbiljne povrede tokom vežbanja. Ove šipke se postavljaju na odgovarajuću visinu kako bi se sprečilo spuštanje šipke sa tegovima ispod određenog nivoa.

Višenamenski: Power Rack je višenamenski, što znači da omogućava vežbanje različitih grupa mišića i podržava različite vrste vežbi. To je odlična investicija za one koji žele raznovrsnost u svom treningu i žele raditi vežbe sa slobodnim tegovima u sigurnom okruženju.

Kućna upotreba: Postoje i manje verzije power rack-ova koje su pogodne za kućnu upotrebu. Ove kompaktne verzije često imaju mogućnost sklapanja kako bi se uštedelo prostora kada nisu u upotrebi.

Pre nego što se odlučiš za kupovinu power rack-a, važno je razmotriti dostupan prostor, budžet i svoje specifične potrebe u vezi sa vežbanjem. Takođe, uvijek se konsultuj sa stručnjakom pre nego što započneš bilo koji novi program vežbanja, posebno ako nemaš iskustva sa vežbanjem sa slobodnim tegovima.

Vrhunskog kvaliteta, dizajna i odlične izdržljivosti.

Poboljšajte svoj trening uz naše power rackove-kaveze.

Najveći izbor kaveza za vežbanje. Opremite svoju teretanu- najbolji profesionalni power rackovi-kavezi.

Vidi ceo tekst Skrati tekst
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2