KATALOG RING PROIZVODA

ELEKTRIČNA VOZILA

Kako kupiti / Reklamacija / Rok isporuke

Napravili smo najjednostavniju kupovinu na svetu, i to 100% sigurnu!

Pronađite proizvod(e) koje želite da kupite i dodajte ih u korpu klikom na dugme "Naruči". Kada proverite sadržaj svoje korpe, kliknite na dugme "Naruči proizvode iz korpe" i otvoriće Vam se obrazac koji ćete popuniti tako što navedete svoje podatke: ime, prezime, adresu...

Odaberite nacin isporuke (obicno je to kurirska sluzba koja Vam donosi artikal na kucnu adresu). Odmah cete imati i uvid koliko placate uslugu dostave za porucenu robu.

Odmah nakon toga morate izabrati i nacin placanja (direktnom uplatom na nas racun firme ili pouzecem-izaberite opciju)

Nakon toga kliknete na dugme "Naruči", nakon čega ćemo Vas kontaktirati i potvrditi ispravnost narudžbine. Takođe, mejlom ćete dobiti sve podatke o narudžbenici.

Plaćanje

Postoje tri mogućnosti plaćanja:

  1. Nakon što naručite putem sajta, možete zatražiti profakturu koju ćemo Vam proslediti mailom. Na osnovu podataka iz profakture, putem opšte uplatnice koju sami popunjavate, vršite uplatu u najbližoj banci ili pošti. Vaša roba će nakon toga stići na kućnu adresu putem naše kurirske službeu roku od 48-96h, po prethodno dogovorenim uslovima.
  2. Drugi način plaćanja je pouzećem. U procesu porucivanja robe, ako izaberete opciju Pouzecem, onda vam Kurirska sluzba dostavlja robu i Vi cete njima uruciti novac (cena artikla sa ukalkulisanom cenom transporta i opcijom placanja , koje ste odabrali)
  3. Za iznose koji premašuju 12.000,00 dinara moguće je vršiti plaćanje on-line, putem platnih kreditnih ili debitnih kartica VISA, MASTER i MAESTRO po prethodno dogovorenim uslovima sa Vašom matičnom bankom.

NAPOMENA:Za plaćanje kreditnim platnim karticama, visinu limitiranog iznosa, period otplate, visinu kamate i ostale uslove kupovine određujete Ugovorom koji ste potpisali sa Vašom matičnom bankom. Prilikom plaćanja karticom, Vaša matična banka nama prebacuje kompletan iznos Vaše porudžbine. Za sva plaćanja putem kreditnih i debitnih kartica, Vaša matična banka zadržava pravo da odbije transakciju bez posebnog dodatnog objašnjenja, o čemu prodavac ima obavezu da Vas obavesti u roku od tri (3) radna dana od datuma prijema informacije Vaše matične banke.

Rok isporuke

Ukoliko ste napravili porudzbinu tokom radne nedelje (po-pet), ista ce biti poslata mx 48h od dana porucivanja, ukoliko se radi od artiklima brenda/prizvodjaca RING. (za sve ostale artikle a da nisu RING artikli, isporuka je od 4-7 dana, ukoliko ih ima na stanju o cemu moramo da vas obavestimo.

Ukoliko ste napravili porudzbinu tokom vikenda (subota ili nedelja), ista ce biti realizovana tj.poslata u ponedeljak, ukoliko se radi o artiklima brenda/proizvodjaca RING. (za sve ostale artikle a da nisu RING artikli, isporuka je od 6-9 dana-nakon nase potvrde da ih ima na stanju)

Porucene artikle brenda RING , UVEK imamo na stanju (oznaka RING ili prefiks RX ispred sifre artikla). Za sve ostale brendove moramo proveriti da li ih ima na stanju. Ukoliko nema na stanju, ponudicemo Vam zamenske opcije sa slicnim karakteristikama i cenom. Iz tog razloga, moze se desiti da jednu porudzbinu dobijete u vise isporuka

Specijalne pogodnosti

Brza pošta je besplatna za kupovinu u vrednosti od preko 12.000,00 dinara na teritoriji Srbije.

Samo u slučajevima plaćanja kreditnim i/ili debitnim platnim karticama rok isporuke može biti duži od 96h i on isključivo zavisi od perioda autorizacije i realizacije kupovine.

Lojalni clan/kupac

Ukoliko napravite porudzbinu u iznosu preko 8000,00 din, automatski postajete nas lojalni kupac. Dobicete promo e-mail, koji sacuvajte, jer na istom imate promo kod, uz pomoc koga za svaku sledecu porudzbinu imate popust od 5% na svaku kupovinu bez obzira na iznos

Garancija

Garancija je propisana zakonom o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS,.br.62/2014 i 6/206-dr.zakon)
Oštećenu i/ili feleričnu robu je moguće zameniti nakon 7 dana od datuma prijema robe i troškovi zamene oštećene i/ili felerične robe padaju na teret prodavca.
NAPOMENA: Garancija na kućnu fitnes opremu se ne izdaje za fitnes klubove, teretane i ostale komercijalne ustanove.

Uslovi reklamacije

Oštećenu i/ili feleričnu robu je moguće zameniti u roku od 7 dana od datuma prijema robe i troškovi zamene oštećene i/ili felerične robe padaju na teret prodavca.

Troskovi transporta za povrat robe koja je reklamirana padaju na teret kupca
Za oštećenu i/ili feleričnu robu moguće je dobiti povrat novčanih sredstava u roku od 7 dana od datuma prijema robe. Ima više načina povrata sredstava. U praksi se pokazalo da je najsigurniji način za obe strane da prodavac pošalje novac putem kurirske službe, te da kupac prilikom isporuke novca preda kuriru feleričnu i/ili oštećenu robu.
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, firma RING SPORT D.O.O. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2