KATALOG RING PROIZVODA

ELEKTRIČNA VOZILA

Blog - Lifestyle

Žene i tegovi - večita dilema

Tokom svog trenerskog radnog veka, kada mi dođu nove klijentkinje na personalni trening, rečenica koju sam najviše čula je: „Hoću samo malo da smršam i da se zategnem, ne želim da se nabildujem“. Od davnina iz nekog nepoznatog razloga kruži neosnovan mit da će žene radeći sa tegovima drastično dobiti na mišićnoj masi i time ugroziti svoju žensvenost. Osim toga, veruje se i da kada se jednom krene sa težinskim treninzima i posle nekog vremena se prestane, mišići će se pretvoriti u salo. Postoji i strah da će se od tegova izgubiti uzak i tanak struk. Sve ove i još mnoštvo drugih mitova jasno može da razbije dokazana naučna činjenica da žensko telo ne proizvodi dovoljnu količinu testosterona (hormon zadužen za mišićni rast) i iz tog razloga na prirodan i zdrav način apsolutno nije moguće dobiti nepoželjnu mišićnu masu.

Ceo tekst »

Elektricni trotineti

Elektricni trotineti su buducnost. RING Sport je uvoznik RING Drive elektricnih trotineta. Glavne prednosti su te sto vise ne morate da razmisljate o potrosnji goriva, kao i najbitnijoj stvari -parkingu. Trotinetom sasvim sigurno i lako mozete ici na posao, rucak, na kafu sa prijateljima. Ocas posla ga snesete iz stana i uz pomoc istog bez nervoze i gubljenja vremena stizete do zeljene destinacije Domet trotineta sa jednim punjenjem baterije moze biti od 20-35 km, sto je zaista doviljno da zavrsite neki posao na drugom kraju grada. Ujedno dok pijete kafu ili ste na poslu isti mozete puniti potpuno isto kao mobilni telefon. Ako pocne kise, ubacite ga u taksi i vratite se taksijem. On je vrlo lak i kompaktan Ceo svet ga vec koristi, vreme je da i mi idemo u korak sa istim

Ceo tekst »

Naši fitnes centri koriste najbolju fitnes opremu

Kada god možete uvek trenirajte na najboljim fitnes spravama. Saznajte koje su to sprave koje vam nudimo za kardio trening i trening snage.

Ceo tekst »

Profesionalna fitnes oprema za vašu teretanu

Ukoliko otvarate teretanu morate voditi računa o kvalitetu fitnes opreme kojom ćete je opremiti. Oprema mora da bude kvalitetna i profesionalna.

Ceo tekst »

Vodič za kupovinu trake za trčanje

Trake za trčanje su veoma popularna kućna fitnes sprava i to sa vrlo dobrim razlogom. Pri kupovini ove sprave postoji nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir.

Ceo tekst »

Vodič za kupovinu sobnog bicikla

Koji sobni bicikl je najbolji? Koji sobni bicikli da kupim? Gde da kupim sobni bicikl? Ovo su samo neka od pitanja koja sebi postavljaju ljudi koji bi želeli da uđu u vode fitnesa.

Ceo tekst »

Sobni bicikli - vrste i podele

Sobni bicikli bi se prema nameni podeliti i tri kategorije. Sve tri kategorije imaju svoje odlike.

Ceo tekst »

Kako opremiti kućnu teretanu?

Pri odabiru opreme za kućnu teretanu treba prvo razmisliti o cilju koji želimo da postignemo: nabacivanje mase, kardio trening ili samo čista rekreacija. Naravno uz sve to se mora voditi računa o kvalitetu opreme.

Ceo tekst »
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2