KATALOG RING PROIZVODA

ELEKTRIČNA VOZILA

Benc klupa

(proizvoda: 9)

RING Klupa za trbušnjake - RX 07

7.500 rsd na stanju

na stanju

RING Klupa za stomak i bench-univerzalna - RX 07C

9.400 rsd na stanju

na stanju

RING Bench klupa ravna RX SUB1081

9.300 rsd na stanju

na stanju

RING Benc klupa podesiva profi- LUX RX AF 4020

32.600 rsd na stanju

na stanju

RING Klupa za trbušnjake - RX 07 PLUS

8.900 rsd na stanju

na stanju

Bench klupa podesiva - CPR 291269

18.400 rsd

Bench klupa podešavajuća - CPR 291268

24.200 rsd

Bench klupa kosa - CPR 291254

24.200 rsd

RASPRODATO

RING Benc klupa RX 06 BW

RING Benc klupa RX 06 BW

17.900 rsd


Bench klupa

Bench klupa je osnovna sprava uz pomoc koje se vezbaju misici grudi. Ovo je i omiljena sprava za vezbanje kod muskaraca, kako u teretanama , tako i u kucnoj varijanti. Na bench klupi se uz pomoc sipke i tegova vezbaju misici grudi.

Za dobijanje misiscne mase je najbolje izboditi ponavljanja do maksimalno 8, a za definiciju grudi, ponavljanja max do 12.

Na klupi za benc takodje mozete koristiti i bucice. Sa bucicama mozete raditi takozvano razvlacenje grudi.

Benc klupe imaju mogucnost i podesavanja ugla naslona, cime se misici grudi pogadjaju iz drugacijeg ugla, i na taj nacin se popunjava donji ili gornji deo grudnog misica

Kako izabrati pravu benc klupu za sebe?

U zavisnosti da li ste pocetnik ili profesionalac, Vi birate adekvatnu klupu za benc za trening. Pocetnici mogu da koriste i dosta lakse benc klupe sa manjim precnikom cevi od kojih su izradjene(40x40). Na tim kupama max tezina koja se moze podizati je do nekih 120 kg. Za neki profesionalniji rad i ozbiljnije kilaze, minimalan precnik cevi je 50x50.

Benc klupa RX 06BW

Ovo je nasa najprodavanija benc klupa. Ta klupa je iskljucivo za kucno koriscenje i nije namenjena za koriscenje u fitnes centrima. Na njoj mozete raditi ravan benc press (osnovna vezba za grudi), kosi benc (pogadjanje gornjeg dela misica grudi), kvadriceps, i zadnju lozu noge. Dobijate je zapakovanu u kutiji sa uputstvom za montazu. Vrlo se lako sastavlja.

Benc klupa LUX RING AF4020

Ova benc klupa je namenjena za profesionalno koriscenje i koriscenje u teretanama. Izradjena je od debelozidnog materijala. Ima mogucnost podesavanja vise polozaja ugla klupe uz pomoc vrlo jednostavnog sistema podesavanja. Na sebi poseduje i tockice za transport, sobzirom da benc klupa nije ni malo lagana. Cevi klupe su trouglaste sto je vrlo inovativno.

Vidi ceo tekst Skrati tekst
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2