Letnji fitnes na otvorenom

Leto je uveliko počelo...

Fitnes na otvorenom

Leto je uveliko počelo i sezona je kupaćih kostima, a sa njom i povećana potreba za odlaskom u teretanu. Savremeni način života zahteva stalnu brigu o zdravlju i kondiciji svakog od nas. Da bi figura tela bila idealna, a telo u kondiciji tu su vrhunski instruktori u fitnes centrima koji će osmisliti fitnes program prolagođen svakom pojedincu. Leto je stiglo, vreme je odlaska na plaže. Treba oblikovati telo kako bi lepo izgledali u kupaćim kostimima. Lepo vreme treba iskoristiti za ozbiljno vežbanje u prirodi koje će pomoći da zategnete noge i ruke, kao I za razgibavanje u prirodi. Fizička aktivnost utiče na;

- Povećanje fizičke kondicije

- Umanjenje stresa

- Angažovanje velike grupe mišića

- Troštrošenje kalorija

- Poboljšanje celokupnog stanja organizma

Kombinacija mentalnog i fizičkog vežbanja utiče na poboljšanje opšteg nivoa zdravlja.

fitnes na otvorenom

Fitnes u letnjim uslovima

Upražnjavajte letnji fitnes koji vam može dati brze rezultate, ukoliko budete uporni i upražnjavali ga nekoliko nedelja svakog drugog dana. Ukoliko imate jaku motivaciju radite letnj fitnes svakog dana. Osim malih vežbica, radite I kardio vežbe poput trčanja I vožnje bicikle. Dok ste sa prijateljima ili porodicom u prirodi koristite svaki trenutak za vežbanje jer svaka izgubljena kalorija se računa.

Ukoliko se odlučite da se bavite letnjim fitnesom ili nekom drugim vidom rekrecije, pogledajte savete i preporuke šta treba da uradite pre treninga, kakvu fitnes opremu treba da nabavite.

Ukoliko Vam je osnovni motiv letnjeg fitnesa skidanje viška kilograma, pre početka vežbanja upoznajte instruktora sa svojim ciljevima. Body fitnes je specifičan program koji poseban akcenat baca na delove ženskog tela koji su podložni celulitu I masnim naslagama.

Letnje fitnes vežbe moraju pravilno da se rade kako bi se postigli rezultati. Problem viška kilograma ne može se rešiti samo vežbanjem - morate da usvojite zdrave navike što se tiče pravilne ishrane. Počnite odmah sa zdravim načinom života! Dokazano je da vežbanje odlaže starenje. Upražnjavajte letnji fitnes, “napuniti baterije”, smanjite kilograme, zategnite i oblikujte svoje telo. Zdrav način življenja zdrava ishrana doprinosi I psihofizičkoj ravnoteži. Letnji fitnes može biti raznovrstan, atraktivan i efikasan.

Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2