Konopac za preskakanje - vijača - pravi put do fizičke spremnosti

Konopac za preskakanje, popularna vijača, može vam pomoći da za kratko vreme izvedete trening koji se može porediti sa trčanje sprintom!

Konopac za preskakanje - vijača - pravi put do fizičke spremnosti

Preskakanje konopca je trening visokog intenziteta koji povećava kako aerobni tako i anaerobni kapacitet kao što se to čini trčanjem sprintom.

Preskakanje konopca je, takođe, nezaobilazno u treningu boksera. Ako konopac preskačete najbrže sto možete, vi ćete lako povećati srčanu frekvenciju do njenog maksimuma. Ako sporije preskačete konopac, vi ćete i dalje ulagati veći napor nego prilikom džoginga. Konopac za trening će vam pomoći da uđete u formu brže nego da trčite, plivate ili vozite bicikl.

Konopac za preskakanje za jače kosti

Ovakvo preskakanje jača kosti kičme i donjeg dela noge, koje se lako oštećuju kada čovek ostari. Svaki udarac noge o pod daje mozgu informaciju da treba da ojača kosti kako bi noge izdržale nove izazove stavljene pred njih.

Redovnim preskakanjem konopca izgradićete čvrsće kosti koje će vam dobro poslužiti do kraja života. Preskakanje konopca je odlično i za istezanje mišića i sagorevanje masti.

Konopac za preskakanje možete kupiti na ovom sajtu, potražite vijaču pod "Fitnes sitnice".

Ostali tekstovi
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2