Skidanje kilaže: jeftino ili skupo?

Nedavna istraživanja Vašingtonskog univerziteta su pokazala da bi se postigli nutriocionistički standardi koje 2010. godine zahteva američka agenicija za preporuku ishrane (USDA), morali bi da plate u proseku stotine dolara više nego inače, na godišnjem nivou. Pablo Monsivais, autor studije tvrdi da bez obzira na preporuke...

Nedavna istraživanja Vašingtonskog univerziteta su pokazala da bi se postigli nutriocionistički standardi koje 2010. godine zahteva američka agenicija za preporuku ishrane (USDA), morali bi da plate u proseku stotine dolara više nego inače, na godišnjem nivou. Dijeta, dakle može biti jako skupa!

Skidanje kilaže kvalitetnom ishranom

Pablo Monsivais, autor studije tvrdi da bez obzira na preporuke, moguće je jesti kvalitetno i sa manjim budžetom, a uz to imati rezultate u skidanju kilaže. Tako svako može priuštiti namirnice kao što su banane, paradajz, mleko, sok od paradajza i nezaslađen ceđeni voćni sok. Takođe, ušteda će se ostvariti ako se promeni trenutni način ishrane a ne dodavanjem preporučenih proizvoda na dosadašnju količinu hrane.

skidanje kilaze

Ostali tekstovi
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2