KATALOG RING PROIZVODA

ELEKTRIČNA VOZILA

Dijeta

Dijeta i slatkisi? Probajte ove cetiri zdrave poslastice

Vrlo dobro smo svi upoznati koliko dijeta ume da bude monotona, dosadna i „bljutava“. U tim trenutcima najradije bi posegnuli za omiljenim slatkišem i sa tim prekršili dato obećanje sebi i nutricionisti. Kada čujemo reč „dijeta“ većinu to asocira na kuvano pileće meso, povrće, pirinač ili krompir. Međutim, stvari su se odavno promenile a dijeta više ne znači odricanje od slatkih ukusa. Predstavljamo Vam četiri ukusne poslastice u kojima ćete moći da uživate bez griže savesti.

Ceo tekst »

Dijeta -tri proverene dijete sa najboljim rezultatima

Stigao nam je Mart i sa sobom doneo lepo vreme i prijatnu temperaturu. Automatski Vam se u glavi pali lampica i rešili ste da redukujete svoju ishranu da bi se ponosno pokazali na plaži kroz par meseci. Zbunjuju Vas razni recepti i predlozi i zapravo ni sami ne znate odakle da krenete i kojim putem da idete a da ne gubite vreme. Predstavljamo Vam tri sigurne dijete koje će Vas dovesti na zdrav način do gubtka kilograma. Na Vama je da odaberete i isprobate onu koja najviše odgovara Vašim mogućnostima i dnevnim obavezama. Ono što je bitno je da porcije prilagodite vašoj telesnoj strukturi. Ukoliko niste sigurni, posavetujte se sa stručnim licem.

Ceo tekst »

Skidanje kilaže: jeftino ili skupo?

Nedavna istraživanja Vašingtonskog univerziteta su pokazala da bi se postigli nutriocionistički standardi koje 2010. godine zahteva američka agenicija za preporuku ishrane (USDA), morali bi da plate u proseku stotine dolara više nego inače, na godišnjem nivou. Pablo Monsivais, autor studije tvrdi da bez obzira na preporuke...

Ceo tekst »
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2