Trake za trčanje

Postavlja se pitanje, zasto su trake za trčanje još uvek Broj jedan fitnes rekvizit za kucnu upotrebu. Odgovor je zato sto ima dobre efekte mrsavljenja, ako ne i najbolje....

Postavlja se pitanje, zasto su trake za trcanje još uvek Broj jedan fitnes rekvizit za kucnu upotrebu. Odgovor je zato sto ima dobre efekte mrsavljenja , ako ne i najbolje.

trake za trcanje

Trcanje na traci za trcanje pomaže u sagorevanju više kalorija , nego nekom drugom kardio vezbom.

Mnogi ne vole da treniraju napolju i van prostorija teretane ili kuce.

Jedna moguca solucija je traka za trcanje i ergometar, koju koristite u kucnoj varijanti.

Najzabavnije je da je postavite ispred televizora i da gledate svoju omiljenu emisiju. Trening necete ni osetiti, a potrosili ste uveliko kalorije.

Umesto toga mozete da citate i svoj omiljeni magazin ili casopis ili pak da se dopisujete preko mobilnog telefona i socijalnih mreza.

Na ovaj nacin ste zaboravili da uopste trenirate, a u stvari przite kalorije sve vreme.

Traka za trčanje daje puno mogucnosti tako da izazive vaše telo da sagoreva veliki broj kalorija.

Preporucujemo da krenete sa brzim hodom, a zatim ubrzati kako vaše telo napreduje.

Brzo hodanje na traci za trčanje

Brzi hod je najefikasniji sistem za mrsavljenje. Hodajte takvom brzinom , da vam puls dodje do 60% vaseg maksimalnog pulsa. To je fat burning zona, i tu sigurno sagorevate kalorije i sto je najvaznije mrsavite.

Jako je bitno kada trcite , da duzina trcanja ne bude ispod 30 minuta, jer to nema efekta. Znaci , trcite na traci za trcanje preko 30 minuta, i onda vam svaki taj minut preko 30-og, znaci vise nego prethodnih 10 minuta.

Najefikasnije je da trcite rano ujutru i to na gladan stomak. Nikad ne trcite pred spavanje, jer ce vam se podici puls i adrenalin i necete moci da spavate.

Velika prednost trake za trcanje je sto je mozete koristiti i zimi kada su napolju minus temperature. Onaj ko se redovno bavi sportom i fitnesom, ne sme da propusta trening i trcanje. Tada je traka pravi spas.

Gde u Beogradu kupiti traku za trcanje?

Sve najozbiljnije sportske radnje drze i prodaju nase trake za trcanje. Dakle Relax trake su na trzistu jako dugo i najrasprostranjenije su kao i najprodavanije. Razlog za to je jako povoljna cena uz visok kvalitet koji nudi.

Poručite traku za trčanje

Osim toga, traku za trcanje mozete poruciti i preko naseg web shopa, a mi cemo vam je besplatno isporuciti na bilo kojoj adresi u Beogradu i okolini.

Znaci, ako želite izgubiti težinu, ostati posmladjeni i ostati u kondiciji, traka za trcanje je prava investicija koji ce vam pomoci da postignete svoje ciljeve.

Ostali tekstovi
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2