Trake za trčanje su idealne za trening kod kuće

Postavlja se pitanje, zasto su trake za trčanje još uvek Broj jedan fitnes rekvizit za kucnu upotrebu. Odgovor je zato sto ima dobre efekte mrsavljenja, ako ne i najbolje....

Postavlja se pitanje, zasto su trake za trcanje još uvek Broj jedan fitnes rekvizit za kucnu upotrebu. Odgovor je zato sto ima dobre efekte mrsavljenja , ako ne i najbolje.

trake za trcanje

Trcanje na traci za trcanje pomaže u sagorevanju više kalorija , nego nekom drugom kardio vezbom.

Mnogi ne vole da treniraju napolju i van prostorija teretane ili kuce.

Jedna moguca solucija je traka za trcanje i ergometar, koju koristite u kucnoj varijanti.

Najzabavnije je da je postavite ispred televizora i da gledate svoju omiljenu emisiju. Trening necete ni osetiti, a potrosili ste uveliko kalorije.

Umesto toga mozete da citate i svoj omiljeni magazin ili casopis ili pak da se dopisujete preko mobilnog telefona i socijalnih mreza.

Na ovaj nacin ste zaboravili da uopste trenirate, a u stvari przite kalorije sve vreme.

Traka za trčanje daje puno mogucnosti tako da izazive vaše telo da sagoreva veliki broj kalorija.

Preporucujemo da krenete sa brzim hodom, a zatim ubrzati kako vaše telo napreduje.

Brzo hodanje na traci za trčanje

Brzi hod je najefikasniji sistem za mrsavljenje. Hodajte takvom brzinom , da vam puls dodje do 60% vaseg maksimalnog pulsa. To je fat burning zona, i tu sigurno sagorevate kalorije i sto je najvaznije mrsavite.

Jako je bitno kada trcite , da duzina trcanja ne bude ispod 30 minuta, jer to nema efekta. Znaci , trcite na traci za trcanje preko 30 minuta, i onda vam svaki taj minut preko 30-og, znaci vise nego prethodnih 10 minuta.

Najefikasnije je da trcite rano ujutru i to na gladan stomak. Nikad ne trcite pred spavanje, jer ce vam se podici puls i adrenalin i necete moci da spavate.

Velika prednost trake za trcanje je sto je mozete koristiti i zimi kada su napolju minus temperature. Onaj ko se redovno bavi sportom i fitnesom, ne sme da propusta trening i trcanje. Tada je traka pravi spas.

Gde u Beogradu kupiti traku za trcanje?

Sve najozbiljnije sportske radnje drze i prodaju nase trake za trcanje. Dakle Relax trake su na trzistu jako dugo i najrasprostranjenije su kao i najprodavanije. Razlog za to je jako povoljna cena uz visok kvalitet koji nudi.

Poručite traku za trčanje

Osim toga, traku za trcanje mozete poruciti i preko naseg web shopa, a mi cemo vam je besplatno isporuciti na bilo kojoj adresi u Beogradu i okolini.

Znaci, ako želite izgubiti težinu, ostati posmladjeni i ostati u kondiciji, traka za trcanje je prava investicija koji ce vam pomoci da postignete svoje ciljeve.

Ostali tekstovi
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2