Uslovi kupovine

Plaćanje

Postoje tri mogućnosti plaćanja:

  1. Nakon što naručite putem sajta, možete zatražiti profakturu koju ćemo Vam proslediti mailom. Na osnovu podataka iz profakture, putem opšte uplatnice koju sami popunjavate, vršite uplatu u najbližoj banci ili pošti. Vaša roba će nakon toga stići na kućnu adresu putem naše kurirske službeu roku od 48-96h, po prethodno dogovorenim uslovima.
  2. Drugi način plaćanja je pouzećem. Kada Vam naša kurirska služba isporuči robu i račun na kućnu adresu, Vi njima uručite novac. Ukoliko toga dana ne budete kod kuće, potražiće Vas i narednog uz prethodno najavljivanje.
  3. Za iznose koji premašuju 10.000 dinara moguće je vršiti plaćanje on-line, putem platnih kreditnih ili debitnih kartica VISA, MASTER i MAESTRO po prethodno dogovorenim uslovima sa Vašom matičnom bankom.

NAPOMENA: Za plaćanje kreditnim platnim karticama, visinu limitiranog iznosa, period otplate, visinu kamate i ostale uslove kupovine određujete Ugovorom koji ste potpisali sa Vašom matičnom bankom. Prilikom plaćanja karticom, Vaša matična banka nama prebacuje kompletan iznos Vaše porudžbine. Za sva plaćanja putem kreditnih i debitnih kartica, Vaša matična banka zadržava pravo da odbije transakciju bez posebnog dodatnog objašnjenja, o čemu prodavac ima obavezu da Vas obavesti u roku od tri (3) radna dana od datuma prijema informacije Vaše matične banke.

Rok isporuke

Isporuka robe od 48h do 96h.

Samo u slučajevima plaćanja kreditnim i/ili debitnim platnim karticama rok isporuke može biti duži od 96h i on isključivo zavisi od perioda autorizacije i realizacije kupovine.

Specijalne pogodnosti

Brza pošta je besplatna za kupovinu u vrednosti od preko 4.900,00 dinara na teritoriji Srbije.

Garancija

Garancija na fitnes opremu je 25 meseci.
Garancija na ostale proizvode je 7 radnih dana od datuma prijema robe.
Oštećenu i/ili feleričnu robu je moguće zameniti nakon 7 dana od datuma prijema robe i troškovi zamene oštećene i/ili felerične robe padaju na teret prodavca.
NAPOMENA: Garancija na kućnu fitnes opremu se ne izdaje za fitnes klubove, teretane i ostale komercijalne ustanove.

Uslovi reklamacije

Oštećenu i/ili feleričnu robu je moguće zameniti u roku od 7 dana od datuma prijema robe i troškovi zamene oštećene i/ili felerične robe padaju na teret prodavca.
Za oštećenu i/ili feleričnu robu moguće je dobiti povrat novčanih sredstava u roku od 7 dana od datuma prijema robe. Ima više načina povrata sredstava. U praksi se pokazalo da je najsigurniji način za obe strane da prodavac pošalje novac putem kurirske službe, te da kupac prilikom isporuke novca preda kuriru feleričnu i/ili oštećenu robu.
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, firma RING SPORT D.O.O. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice

Zaštita privatnosti korisnika

U ime firme RING SPORT D.O.O. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme RING SPORT D.O.O. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Izjava o konverziji

All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site

Informacije o trgovcu

RING SPORT d.o.o.
Mislodjin, Kovancina I deo br.19a
11500 Obrenovac
MB: 17587617
PIB: 103584717
Šifra delatnosti: 4690
Web: www.ringsport.rs E-mail: ringrelax@gmail.com