KAKO SMRŠATI PRED MORE

Da li ste svake godine pred leto u problemu? Niste na vreme razmišljali o moru, plažama, kako ćete izgledati u kupaćem kostimu ?

Pretpostavljam da većina nas jeste. Svi se opredeljujemo za brze i nezdrave metode mršavljenja kao što su iscrpljujuće dijete i gladovanje.

Potpuno pogrešno.

Zdravom ishranom do vitkog tela

Istraživanja stručnjaka su pokazala da je to potpuno pogrešan način i da ishrana najmanje utiče na gubljenje telesne težine, odnosno da se postižu samo kratkotrajni efekti i da takav način života ugrožava naše zdravlje.

zdrava ishranaNajbolji i najdugotrajniji efekti se postižu promenom načina života koji uključuje zdravu ishranu i bavljenje fizičkom aktivnišću. Istraživanja su pokazala da su na težini najviše izgubili oni koji su se bavili fizičkom aktivnošću.

Mogućnosti su velike, samo ih treba iskoristiti. Možete vežbati u prirodi, uz pomoć različitih fitnes rekvizita ili se opredeliti za teretanu i pomoć profesionalnog trenera koji Vas za početak može usmeriti i pomoći Vam da Vašem telu prilagodite najbolje vežbe. Nakon toga možete sami vežbati i kombinovati vežbanje u prirodi i u teretani.

Najvažnije je da osluškujete svoje telo i da pronađete ono što mu najviše odgovara. Da mu prilagodite odgovarajući način ishrane i da vežbate tako da Vam to prija i da se posle treninga osećate spremni za sve izazove koji Vas očekuju u toku dana.

Počnite danas za zdravom ishranom

Ako počnete danas, i promenite način života, što priznaćete ne zahteva previše truda imajući u vidu šta činite za Vaše zdravlje, bićete u potpunosti spremni za morske izazove!

Opredelite se za neku od nasih sprava za vezbanje , koje ce Vam zasigurno pomoci da ubzate taj proces

Srećno !

Ostali tekstovi
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2