PORUČITE TELEFONOM:011/877-43-69

Trake za trčanje

(proizvoda: 7)
Pokretne trake za fitnes

Traka za trčanje je najbolji fitnes trenažer za sagorevanje masnih naslaga i kalorija. Samo trčanje је aerobna aktivnost koja vrlo pozitivno utiče na kardio vaskularni sistem, ceo organizam kao i na smanjenje telesne težine. Nije nikakvo čudo zašto je ova sprava toliko popularna u domovima i fitnes centrima širom sveta.

Trake za trčanje - glavna prednost

Puno je različitih tipova aerobnog i kardio treninga (trčanje, plivanje, vožnja bicikla...) i svako može da odabere ono što mu je najpotrebnije i što mu najviše prija. Ubedljivo najkorisniji i najefektivniji aerobni i kardio trening vezujemo za brzo hodanje i trčanje koji doprinose boljem stanju čitavog organizma. Ovaj trening svako može da radi različitim intezitetom u zavisnosti od svojih mogućnosti. Trčanje svakome prija a posebno ljudima koji se bave statičnim poslovima (kancelarijskim npr.). Nisu bitne godine kao ni kondicija nego samo volja i odlučnost bez koje ne možemo ništa da postignemo.

Trčanje povoljno utiče na kardiovaskularni sistem, srce, pluća a pored toga aktivira i razvija gotovo sve mišicne grupe na telu i pozitivno utiče na psiho fizičko stanje..

Trakа za trčanje је karakterističnа po tome što je veoma laka za korišćenje. Nije potrebno neko posebno znanje za to, tako da je mogu koristiti kako profesionalci tako i totalni početnici. Hodanje je najprirodnija aktivnost koja postoji pa ako malo ubrzavamo hod opterećenje je veće, pokrećemo više mišiće i imamo korist od toga.

Traka za trčanje nam daje mogućnost da sami prilagođavamo ritam treninga prema svojim mogućnostima i potrebama, da odredimo brzinu kretanja, izmerimo pređeni put, odredimo srčani ritam (HR), kao i potrošnju kalorija. To sve pratimo preko praktičnog i jednostavnog monitora koji se nalazi u sklopu trake. Ovo je i njena najveća prednost u odnosu na trčanje u prirodi gde je dosta teže da izmerimo ove parametre. Pored toga podloga na kojoj trčimo na traci je dosta mekana što je veliko olakšanje za naša kolena od trčanja na nekoj tvrdoj podlozi kao što je beton. Uzmimo u obzir da trake možemo uvek koristiti u udobnosti našeg doma bez obzira na vremenske prilike, doba dana i noći.

Redovno vežbanje na traci za trčanje je pravi način da ostanete u formi. Može se reći da je traka za trčanje pravo rešenje imajući u vidu da ne možemo uvek trčati na otvorenom zbog vremenskih uslova.

Naučite još po nešto o trakama za trčanje:

 1. Traka za trčanje - pravi način da kreirate svoju liniju!
 2. Trening na traci za trčanje
 3. Saveti za korišćenje trake za trčanje
 4. Trake za trčanje ili sobni bicikli?
 5. Vodič za kupovinu trake za trčanje
 6. Traka za trčanje ili trčanje u prirodi
 7. Prednosti traka za trčanje

Plaćanje kreditnim i debitnim platnim karticama za porudžbine preko 10.000,00 dinara

 • Maestro Card
 • Master Card
 • Visa Card
Banka Intesa
 • Verified Visa
 • Masater Card Secure Code