Trake za trčanje

(proizvoda: 52)

 

-30% Traka za trčanje sa 2 motora - RX 16-C4

 

Traka za trčanje sa 2 motora - RX 16-C4
48.990 din  69.990

 

-11% Traka za trčanje  XP B-PRO 5.1

 

Traka za trčanje XP B-PRO 5.1
79.999 din  89.999

 

-11% Traka za trčanje XP B-PRO 6.1

 

Traka za trčanje XP B-PRO 6.1
119.999 din  134.999

 

-14% Traka za trčanje  XP B-PRO 7.1

 

Traka za trčanje XP B-PRO 7.1
134.999 din  157.499
Trake za trcanje

Traka za trčanje je najbolji fitnes trenažer za sagorevanje masnih naslaga i kalorija. Samo trčanje је aerobna aktivnost koja vrlo pozitivno utiče na kardiovaskularni sistem, ceo organizam kao i na smanjenje telesne težine. Nije nikakvo čudo što je ova sprava toliko popularna u domovima i fitnes centrima širom sveta.

Trake za trčanje RING

Mozemo da budemo ponosni i da kazemo da je traka za trcanje RING najprodavanija na nasem trzistu. Godisnje prodamo nekoliko stotina traka. Glavni razlog je prvenstveno dobra cena za nivo kvaliteta koji nudi. Dizajn je uvek u skladu sa najnovijim svetskim trendovima. Najbitnija stvar je i ta , da posedujemo i najveci lager rezervnih delova za trake. Ujedno, uz vrlo kvalitetnu tehnicku podrsku, mozete biti mirni i uzivatu u treningu

Trake za trčanje - glavna prednost

Puno je različitih tipova aerobnog i kardio treninga (trčanje, plivanje, vožnja bicikla...) i svako može da odabere ono što mu je najpotrebnije i što mu najviše prija. Ubedljivo najkorisniji i najefektivniji aerobni i kardio trening vezujemo za brzo hodanje i trčanje, koji doprinose boljem stanju čitavog organizma. Ovaj trening svako može da radi različitim intezitetom u zavisnosti od svojih mogućnosti. Trčanje svakome prija, a posebno ljudima koji se bave statičnim poslovima (kancelarijskim npr.). Nisu bitne godine kao ni kondicija nego samo volja i odlučnost, bez koje ne možemo ništa da postignemo.

Trčanje povoljno utiče na kardiovaskularni sistem, srce, pluća, a pored toga aktivira i razvija gotovo sve mišićne grupe na telu i pozitivno utiče na psihofizičko stanje.

Sagorevanje kalorija uz smanjenje prekomerne težine važno je za zadovoljstvo sobom, samopouzdanje i lični doživljaja postignuća. Aerobnim vežbanjem se, dokazano je, smanjuje nivo stresa i anksioznosti, a u svemu Vam mogu tu pomoci trake za trcanje.

Planski i kontinuirani trening trčanja i brzog hodanja poboljšava san, povećava energiju, izdržljivost i otpornost organizma, utiče na zdravlje kostiju, mišića i vezivnog tkiva. Gubljenje masnih naslaga, snižavanje krvnog pritska i nivoa holesterola, poboljšana cirkulacija i bolje vrednosti pulsa i srčanog ritma, u toku aktivnosti i mirovanja, dodatno pozitivno utiču na zdravlje.

Trakа za trčanje је karakterističnа po tome što je veoma laka za korišćenje. Nije potrebno neko posebno znanje za to, tako da je mogu koristiti kako profesionalci tako i totalni početnici. Hodanje je najprirodnija aktivnost koja postoji pa ako malo ubrzavamo hod opterećenje je veće, pokrećemo više mišića i imamo korist od toga.

Traka za trčanje nam daje mogućnost da sami prilagođavamo ritam treninga prema svojim mogućnostima i potrebama, da odredimo brzinu kretanja, izmerimo pređeni put, odredimo srčani ritam (HR), kao i potrošnju kalorija. To sve pratimo preko praktičnog i jednostavnog monitora koji se nalazi u sklopu trake. Ovo je i njena najveća prednost u odnosu na trčanje u prirodi gde je dosta teže da izmerimo ove parametre. Pored toga, podloga na kojoj trčimo na traci je dosta mekana što je veliko olakšanje za naša kolena od trčanja na nekoj tvrdoj podlozi kao što je beton. Uzmimo u obzir da trake za trcanje možemo uvek koristiti u udobnosti našeg doma bez obzira na vremenske prilike, doba dana i noći.

Trčanje na traci je dokazano podjednako dobar trening kao trčanje napolju i sigurno neće doći do gubljenja kondicije – dovoljno je minimalno povećati nagib, pa da trčanje na traci dobije na težini i trening postane intenzivniji i uz identičan utrošak energije kao onaj na otvorenom.

Redovno vežbanje na traci za trčanje je pravi način da ostanete u formi. Može se reći da je traka za trčanje pravo rešenje, imajući u vidu da ne možemo uvek trčati na otvorenom zbog vremenskih uslova.

Postoji i čitav niz dodatnih prednosti korišćenja trake za trčanje i posebnih situacija, koje se obično zaboravljaju.

Rekonvalescentima koji se oporavljaju od bolesti ili povreda svakako će dobro doći mogućnost da hodaju pridržavajući se za rukohvate na traci.

Starije osobe, preterano gojazne osobe i osobe sa zdravstvenim problemima, koje imaju strah ili osećaju neprijatnost prilikom rekreacije na otvorenom, doziranjem vežbanja u bezbednom okruženju i na kontrolisanim temperaturama dobijaju motivaciju za bavljenje fizičkom aktivnošću uz korist za zdravlje.

Vežbanje u sopstvenom domu odgovara roditeljima koji moraju da budu uz malu decu i svima onima kojima problem predstavlja odsustvo od kuće kako bi se vežbalo u prirodi ili fitnes centru. Nekada blizu mesta stanovanja ne postoji prikladan teren, pa odlazak do pogodne staze zahteva dodatno vreme i troškove. Traka za trčanje u kući je i u ovom slučaju idealno rešenje.

Traka za trcanje RX 133

Nov model od sezone 2016/2017. Izuzetno masivna traka za cenovnu rangovnu kategoriju (posebno deo oko kompjutera i kompjuter). Prethodni model je bio jedan od nasih prodavanijih modela. Ovaj model ima jos bolje perfomanse

Kompjuter ima 9 razlicitih programa, 5 LED displejeva. Brzina motora je 0,8 km/h-12 km/h.Snaga motora je 1,5 HP

Nivelacija ugla trcanja je mehanicka. Gazna traka je dimenzije 122x40cm

Maksimalna tezina vezbaca je do 100 kg

Vise detalja pogledajte ovde

Traka za trcanje RX 144

Nov model od sezone 2016/2017

Podesite brzinu od 1-16 km/h. Kompjuter ima 12 razlicitih programa, 3 LCD ekrana plave boje

Snaga glavnog motora je 2 HP. Podesavanje ugla trcanja je manuelno

Dimenzija gazne trake je 122x42 cm

Maksimalna tezina vezbaca je 110 kg

Vise detalja pogedajte ovde

Traka za trcanje RX 177

Nov model od sezone 2016/2017

Nasa najprodavanija traka za trcanje model RX 17 je dobio svog jos boljeg zamenika:). Perfomanse, dizajn i velicina trake su jos unapredjeniji od prethodnog modela, a cena je za nijansu niza:)

Kompjuter ima veliki LCD ekran, sa svim funkcijama, pljus funkciju merenja procenta masti vezbaca. Poseduje 15 razlicitih programa vezbanja

Brzina motora je 0,8km/h-16 km/h. Snaga motora je 2,5 HP

Podesavanje ugla trake je uz pomoc drugog motora-15 nivoa

Dimenzija gazne trake je 130x43 cm

Vise detalja pogledajte ovde

Traka za trcanje RX 199

Nov model od sezone 2016/2017

Nas najbolji i kompletniji model trake

Izuzetan dizajn i korpulentnost artikla. brzina motora je 1-16 km/h. snaga motora je 2,5 HP. Podesavanje ugla uspona je uz pomoc drugog motora 1-15%

Dimenzija gazne trake je 130x45 cm

Max tezina vebaca je 130 kg

Vise detalja pogedajte ovde

Naučite jos nesto o trakama za trčanje

  1. Traka za trčanje - pravi način da kreirate svoju liniju!
  2. Trening na traci za trčanje
  3. Saveti za korišćenje trake za trčanje
  4. Trake za trčanje ili sobni bicikli?
  5. Vodič za kupovinu trake za trčanje
  6. Traka za trčanje ili trčanje u prirodi
  7. Prednosti traka za trčanje
Vidi ceo tekst Skrati tekst
Pozovi