Kako kupiti

Napravili smo najjednostavniju kupovinu na svetu, i to 100% sigurnu!

Pronađite proizvod(e) koje želite da kupite i dodajte ih u korpu klikom na dugme "Naruči". Kada proverite sadržaj svoje korpe, kliknite na dugme "Naruči proizvode iz korpe" i otvoriće Vam se obrazac koji ćete popuniti tako što navedete svoje podatke: ime, prezime, adresu...

Odaberite nacin isporuke (obicno je to kurirska sluzba koja Vam donosi artikal na kucnu adresu). Odmah cete imati i uvid koliko placate uslugu dostave za porucenu robu.

Odmah nakon toga morate izbrati i nacin placanja (direktnom uplatom na nas racun firme ili pouzecem-izaberite opciju)

Nakon toga kliknete na dugme "Naruči", nakon čega ćemo Vas kontaktirati i potvrditi ispravnost narudžbine. Takođe, mejlom ćete dobiti sve podatke o narudžbenici.

Plaćanje

Postoje tri mogućnosti plaćanja:

  1. Nakon što naručite putem sajta, možete zatražiti profakturu koju ćemo Vam proslediti mailom. Na osnovu podataka iz profakture, putem opšte uplatnice koju sami popunjavate, vršite uplatu u najbližoj banci ili pošti. Vaša roba će nakon toga stići na kućnu adresu putem naše kurirske službeu roku od 48-96h, po prethodno dogovorenim uslovima.
  2. Drugi način plaćanja je pouzećem. U procesu porucivanja robe, ako izaberete opciju Pouzecem, onda vam Kurirska sluzba dostavlja robu i Vi cete njima uruciti novac (cena artikla sa ukalkulisanom cenom transporta i opcijom placanja , koje ste odabrali)
  3. Za iznose koji premašuju 10.000 dinara moguće je vršiti plaćanje on-line, putem platnih kreditnih ili debitnih kartica VISA, MASTER i MAESTRO po prethodno dogovorenim uslovima sa Vašom matičnom bankom.

NAPOMENA:Za plaćanje kreditnim platnim karticama, visinu limitiranog iznosa, period otplate, visinu kamate i ostale uslove kupovine određujete Ugovorom koji ste potpisali sa Vašom matičnom bankom. Prilikom plaćanja karticom, Vaša matična banka nama prebacuje kompletan iznos Vaše porudžbine. Za sva plaćanja putem kreditnih i debitnih kartica, Vaša matična banka zadržava pravo da odbije transakciju bez posebnog dodatnog objašnjenja, o čemu prodavac ima obavezu da Vas obavesti u roku od tri (3) radna dana od datuma prijema informacije Vaše matične banke.

Rok isporuke

Ukoliko ste napravili porudzbinutokom radne nedelje (po-pet), ista ce biti poslata prvog sledeceg radnog dana od dana porucivanja, ukoliko se radi od artiklima brenda/prizvodjaca RING. (za sve ostale artikle a da nisu RING artikli, isporuka je od 4-7 dana.

Ukoliko ste napravili porudzbinu tokom vikenda (subota ili nedelja), ista ce biti realizovana tj.poslata u ponedeljak, ukoliko se radi o artiklima brenda/proizvodjaca RING. (za sve ostale artikle a da nisu RING artikli, isporuka je od 6-9 dana)

Specijalne pogodnosti

Brza pošta je besplatna za kupovinu u vrednosti od preko 12.000,00 dinara na teritoriji Srbije.

Samo u slučajevima plaćanja kreditnim i/ili debitnim platnim karticama rok isporuke može biti duži od 96h i on isključivo zavisi od perioda autorizacije i realizacije kupovine.

Lojalni clan/kupac

Ukoliko napravite porudzbinu u iznosu preko 8000,00 din, automatski postajete nas lojalni kupac. Dobicete promo e-mail, koji sacuvajte, jer na istom imate promo kod, uz pomoc koga za svaku sledecu porudzbinu imate popust od 5% na svaku kupovinu bez obzira na iznos

Garancija

Garancija na fitnes opremu je 25 meseci.
Garancija na ostale proizvode je 7 radnih dana od datuma prijema robe.
Oštećenu i/ili feleričnu robu je moguće zameniti nakon 7 dana od datuma prijema robe i troškovi zamene oštećene i/ili felerične robe padaju na teret prodavca.
NAPOMENA: Garancija na kućnu fitnes opremu se ne izdaje za fitnes klubove, teretane i ostale komercijalne ustanove.

Uslovi reklamacije

Oštećenu i/ili feleričnu robu je moguće zameniti u roku od 7 dana od datuma prijema robe i troškovi zamene oštećene i/ili felerične robe padaju na teret prodavca.
Za oštećenu i/ili feleričnu robu moguće je dobiti povrat novčanih sredstava u roku od 7 dana od datuma prijema robe. Ima više načina povrata sredstava. U praksi se pokazalo da je najsigurniji način za obe strane da prodavac pošalje novac putem kurirske službe, te da kupac prilikom isporuke novca preda kuriru feleričnu i/ili oštećenu robu.
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, firma RING SPORT D.O.O. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Pozovi