Naši fitnes centri koriste najbolju fitnes opremu

Kada god možete uvek trenirajte na najboljim fitnes spravama. Saznajte koje su to sprave koje vam nudimo za kardio trening i trening snage.

najbolja fitnes oprema

Ring Sport obezbeđuje sprave vrhunskog kvaliteta za kardio treninge, treninge snage i izdržljivosti, tegove različitih težina, odnosno sve ono što vam je potrebno da budete fizički aktivni po veoma pristupačnim cenama. Naše teretane su snabdevene opremom visoke klase koje će zadovoljiti i najzahtevnije vežbače. Mi želimo da našim članovima pružimo samo ono najvrednije za njihov novac. To znači oprema i trening u prostoru koji je čist, udoban i bezbedan, opremljen samo kvalitetnom i bezbednom fitnes opremom.

Sprave za kardiovaskularni fitnes

Mi znamo šta da uradimo da bi vam srce brže kucalo. Naše sprave za kardio fitnes vam nude mnogo načina kako da dođete do svog cilja... bez čekanja. Zdravstvene koristi redovnih kardio treninga su vam dobro poznate. To je odličan način da sagorite višak kalorija, da zategnete i oblikujete svoje mišiće. Rezultati će biti još bolji kada koristite kvalitetnu opremu naprednog oblika i dizajna, jednostavne za upotrebu i sa monitorom koji meri otkucaje vašeg srca. Naše teretane su opremljene udobno, bezbedno i efikasno. Oprema za kardio fitnes uključuje:

Slobodni tegovi

Nije vam potrebna velika teretana da bi ste imali pristup najboljim tegovima, klupama, stalcima. Ring Sport asortiman se sadrži najbolje sprave i alatke, bilo da ste početnik ili iskusni sportista i vežbač. Naše odeljenje Slobodni tegovi uključuju najbolje od svega :

Trening snage

Trening snage je sastavni deo osnovnog fitnesa, ali često gubi na važnosti u korist kardio treninga. Trening snage ne podrazumeva samo dobijanje na snazi. On je mnogo više od toga. Ovde se radi o zatezanju i oblikovanju mišića vešeg tela i postizanju vidljivih rezultata što se tiče vašeg izgleda i zdravlja. Trening snage je usmeren na određene grupe mišića, u zavisnosti od toga koje sprave koristite, a mi vam nudimo najbolje. Proizvođači se utrkuju u tome ko će proizvesti sprave koje će biti za korisnike prijatnije, udobnije i sigurnije, a da pri tom daju odlične rezultate. Iskoristite visok kvalitet i raznovrsnost naše opreme za trening snage da bi izgledali bolje i da bi se osećali bolje.

Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2