Jutarnji zeleni detox smoothie

Ovde mozete naci recept za najpopularniji zeleni detox smoothie

Malo ste se opustili i niste vodili računa o ishrani već duži period? Priuštili ste sebi više čokolade, grickalica ili alkohola? Potpuno je ljudski dati sebi oduška, ali jedno kratko vreme. Prekomerno konzumiranje kofeina, alkohola, šećera, industrijski prerađene hrane, mesnih prerađevina i mesa, kao i drugih štetnih namirnica uzrokuju nagomilavanje toksina u telu. Ovo će prouzrokovati da se osetite slabo, pospnano, umorno i taj manjak energije ozbiljno može ugroziti Vaše zdravlje. Sve ovo su signali da je vreme za čišćenje organizma od toksina. Vratite se nazad u ravnotežu zdravom ishranom, počnite sa detoksikacijom na vreme.

zeleni smuti za mrsavljenje

Zeleni smuti za mrsavljenje

Detoksikacija ili čišćenje organizma, pomaže našem telu vraćanje prirodne ravnoteže. Osetite se ponovo odmorno, sveže, energično. A pitate se kojim namirnicama to da postignete? Sirovo voće i povrće su osnova dobrog zdravlja.

Koji god detoks program da se odabere, konzumiranje svežeg voća i povrća obavezan je deo tretmana. Ceđeni sokovi za detoksikaciju organizma od voća i povrća prepuni su dragocenih enzima, vitamina i minerala koji će obezbediti dodatnu energiju. Mi ćemo vam dati recept za savrseni vitaminski smuti, obogaćen hidrantnom kokosovom vodom i kalijumom posle kojeg ćete se sigurno osetiti neverovatno.

Zeleni smuti za mrsavljenje - sastojci:

· ½ zelena jabuka

· ½ banana

· ¼ šolje seckanog krastavca

· ¼ šolje svežeg soka od limuna

· ¾ šolje spanaća

· 1 ½ šolja kokosove vode

Sve sastojke stavite u blender i miksujte dok se ne sjedine i dobijete pravu gustinu napitka. Uzivajte u ukusu!

Ostali tekstovi
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2