Sprave plate loaded - Linija LF

(proizvoda: 12)

30% RING Pull down - plate loaded (hamer lat mašina za ledja )-RP PLLF-7

RING Pull down - plate loaded (hamer lat mašina za ledja )-RP PLLF-7

115.500 rsd 165.000
na stanju

na stanju BRZI PREGLED
30% RING Wide chest press - plate loaded (hamer široka presa za grudi)-RP PLLF-5

RING Wide chest press - plate loaded (hamer široka presa za grudi)-RP PLLF-5

118.300 rsd 169.000
na stanju

na stanju BRZI PREGLED
30% RING Incline chest press- plate loaded (hamer mašina za kosi potisak za grudi)-RP PLLF-2

RING Incline chest press- plate loaded (hamer mašina za kosi potisak za grudi)-RP PLLF-2

108.500 rsd 155.000
na stanju

na stanju BRZI PREGLED
RASPRODATO 20% RING Shoulder press - plate loaded (hamer mašina za ramena)-RP PLLF-3 RING Shoulder press - plate loaded (hamer mašina za ramena)-RP PLLF-3

RING Shoulder press - plate loaded (hamer mašina za ramena)-RP PLLF-3

116.000 rsd  145.000

BRZI PREGLED

Sprave sa opterećenjem, Profesionalne sprave , Linija LF

Profesionalne RING sprave za teretane, fitnes centre, komercijalne prostore...

Plate loaded mašine za teretanu pružaju mogućnost korisnicima da dodaju i uklone tegove prema svojim sposobnostima i ciljevima treninga. Koriste se standardne ploče-tegovi. Linija LF prepoznatljiva je po svom unikatno-modernom izgledu. Odlikuje se jakom čeličnom konstrukcijom crne boje sa efektnim crvenim rukohvatima. Ergonomski jastuci od sintetičke kože (PU) crne boje pružaju vrhunsku udobnost i potporu celom telu.

"Plate-loaded machines" se odnosi na sprave za vežbanje koje koriste ploče sa utezima kao glavni izvor otpora. Ove mašine obično imaju posebne držače za ploče koje omogućavaju korisnicima da dodaju ili uklone utege prema njihovim potrebama i nivou snage.

Prednosti plate-loaded mašina uključuju prilagodljivost i mogućnost povećanja težine na način koji odgovara korisniku. Osim toga, ove sprave obično omogućavaju različite položaje ruku i tela kako bi se ciljale različite mišićne grupe.

Neki primeri plate-loaded mašina uključuju plate-loaded bench press (benč pres sa pločama), plate-loaded leg press (presa za noge sa pločama), plate-loaded lat pulldown (vučenje za leđa sa pločama) itd.

Prilikom korišćenja ovih mašina, važno je početi sa adekvatnim težinama i postepeno povećavati intenzitet kako bi se izbegle povrede. Takođe, trebalo bi slediti pravilnu tehniku vežbanja kako bi se osigurala efikasnost vežbi i smanjio rizik od povreda. Pre nego što započnete bilo koji novi program vežbanja, preporučuje se da se posavetujete sa stručnjakom za fitness ili instruktorom kako biste dobili personalizovanu podršku i savete.

Najveći izbor sprava za trening. Opremite svoju teretanu- najbolje profesionalne sprave- linija LF.

Vidi ceo tekst Skrati tekst
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2