Gume za podlakticu

(proizvoda: 5)

RING Guma za podlakticu RX GR7209-HIGH

390 rsd
na stanju

na stanju Guma za podlakticu RX GR7209 odličana za razvijanje mišića podlaktice.BRZI PREGLED
20% RING Guma za podlakticu - RX GR7209 - Light RING Guma za podlakticu - RX GR7209 - Light

RING Guma za podlakticu - RX GR7209 - Light

312 rsd 390
na stanju

na stanju Guma za podlakticu - RX GR7209 - mekša sa otporom stiska od 13,6kgBRZI PREGLED
20% RING Opruge za šaku GR 3301 RING Opruge za šaku GR 3301

RING Opruge za šaku GR 3301

360 rsd 450
na stanju

na stanju Za vežbe jačanja ruku, zglobova i podlaktice.BRZI PREGLED
RASPRODATO 20% RING rekvizit za jacanje stiska sake crni RX LHD-2021 black RING rekvizit za jacanje stiska sake crni RX LHD-2021 black

RING rekvizit za jacanje stiska sake crni RX LHD-2021 black

472 rsd  590

jacanje misica sake BRZI PREGLED
RASPRODATO 6% RING rekvizit za jacanje stiska sake siva RX LHD-2021 grey RING rekvizit za jacanje stiska sake siva RX LHD-2021 grey

RING rekvizit za jacanje stiska sake siva RX LHD-2021 grey

552 rsd  590

za razvoj mišića ruku BRZI PREGLED

Gume za podlakticu

Tokom Vašeg treninga snage, lako se može dogoditi da previdite mišiće podlaktice. Koristite gume za podlakticu ili opruge za šaku da to nadomestite.

Jačanje mišića podlaktice će Vam pomoći u mnogim oblastima svakodnevnog života, od otvaranja tegle, do razvoja impresivnog stiska prilikom rukovanja. Srećom, mnogi rekviziti namenjeni za jačanje mišića ruku mogu da se koriste van teretane. Gume za podlakticu možete držati i u fioci Vašeg stola na poslu i koristiti je tokom vremena kada su Vam ruke slobodne.

Kako koristiti gume za podlakticu?

Vežbanje možete vršiti na više načina, sve zavisi od Vaše kreativnosti. Najbitnije je da znate da skoro da ne postoji šansa da prilikom vežbanja dođe do povrede.

Najkonvencionalnija vežba sa gumom za podlakticu je da jednostavno u jednakim vremenskim intervalima vršite stiskanje gume.

Opruge za šaku

Drugi način vežbanja je da stisnete oprugu za šaki ili gumu za podlakticu i zadržite šaku i prste u tom položaju do granice bola, zatim otpustite, napravite kratku pauzu, pa ponovite ovaj postupak nekoliko puta.

Još jedan način vežbanja je, da kao iz prethodnog koraka, stisnete i zadržite gumu u šaci, a zatim pokušate da savijete šaku spolja ili unutra, ne dozvoljavajući da Vam se šaka otvori.

Osim što se može koristiti za oporavak od povreda ligamenata šake i mišića podlaktice, gume za podlakticu se mogu koristiti i za ravnomerno jačanje mišića podlaktice, a samim tim i jačine stiska šake.

Izaberite željenu jačinu i počnite sa vežbanjem!

Vaš Ring Sport Team

Vidi ceo tekst Skrati tekst
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2