Sklekeri za sklekove na pesnicama KNUCK (Rasprodato!)

Model: KNUCK EAN: 8606111297388 Brend:

OPIS PROIZVODA

Sklekeri za sklekove na pesnicama KNUCK

- Prva oprema na svetu za sklekove na pesnicama!

KNUCK je izvrstan dodatak za vežbanje za proširenje vaših fitnes programa u kalistenici, crossfitu, boksu, borilačkim veštinama, kružnom treningu, fitnesu generalno... KNUCK možete koristiti u raznim kombinacijama vežbi koje se izvode u zatvorenom, na otvorenom, kod kuće, u pokretu ili u vašoj lokalnoj teretani.

✔Vežbajte bilo gdje, bilo kada, na bilo kojoj površini

✔Jednostavan za nošenje

✔Ergonomski dizajn pod uglom

✔Udoban rukohvat

✔Visokokvalitetni mekani materijal

✔Štiti kožu na vašim rukama

✔Lako se čisti

Sklekovi kao vežba Sklekovi i izdržaji su jedne od najosnovnijih i najefikasnijih vežbi. Vežbu sklekova koriste svi sportisti širom sveta za ukupnu kondiciju i snagu. Tradicionalni sklekovi na dlanovima postavljenim ravno na površinu kao što je pod, imaju ograničenja u vežbanju u poređenju sa sklekovima na pesnicama. Međutim, izvođenje sklekova na pesnicama na tvrdoj podlozi opterećuje zglobove i uzrokuje pojačan osjećaj bola. Zbog toga je KNUCK prvia oprema u svetu za sklekove na pesnicama koji sprečava stres, bol i moguće povrede!

Prednosti KNUCK sklekova KNUCK sklekovi su najefikasniji način da povećate svoju snagu i udobnost uz sve prednosti koje tradicionalni sklekovi ne mogu ponuditi. U ovoj vežbi gornji dio tela je oslonjen na zglobove pesnice, a ne na dlan u tradicionalnim sklekovima i sklekerima. Dok izvodite KNUCK sklekove, mišići na rukama i gornjem delu tela jače rade kako bi održali ravnotežu. To zauzvrat povećava efikasnost jačanja mišića, tetiva i zglobova. Ključne prednosti KNUCK sklekova su povećana snaga i mišićna stabilnost vaše šake, podlaktica, ramena i grudi.

KNUCK naspram tradicionalnih i sklekova na sklekerima Tradicionalni sklekovi mogu dovesti do ozlede ručnog zgloba, traume vezivnog tkiva ili karpalnog sindroma, zato profesionalni treneri i lekari predlažu sklekove na pesnicama kao prevenciju povreda ili terapiju nakon medicinskog treninga. Tradicionalni sklekovi se izvode sa otvorenim dlanom koji se izvode na šakama i stvaraju pritisak na vaše zglobove. Dakle, ako imate bolove u zglobu, a još uvek želite vežbati, onda su sklekovi na penicama jedna od najboljih vežbi sa telesnom težinom koju možete raditi, dok će tradicionalni sklekovi s druge strane dodatno pogoršati bolove u zglobu.

1 rsd

Rasprodato

Ovaj proizvod ćemo vam isporučiti na bilo koju adresu u Srbiji.


OCENA KORISNIKA:
Pogledaj mišljenja (8)
 • U cenu je uključen PDV
 • Placanje do 12 rata bez kamate karticom Banke Intese
 • 23 god.sa Vama su Garancija poverenja
 • Vise od 35.000 zadovoljnih kupaca
 • Ekspresna dostava u celoj Srbiji
 • Uvek dostupna podrška i servis
 • 100% Sigurna kupovina
 • Kupovinom preko 8000 din popust 5% sledecom kupovinom

OCENE KORISNIKA (OCENITE PROIZVOD)

Ukupna ocena 8 korisnika:
5 od 5
Raspodela ocena:
8 glasova
Nema
Nema
Nema
Nema
 • DarkCubes photo avatar
  Stevan - 22.06.2022.
  Jako praktična stvar, stati sklekeri idu u penziju…
 • DarkCubes photo avatar
  Srdjan - 20.01.2022.
  Ovo je fantazija! Ko je ovo smislio treba da dobije Nobelovu nagradu...
 • DarkCubes photo avatar
  Marko D. - 20.01.2022.
  Odličan proizvod za sklekove. Kupio sam 2 para i prezadovoljan sam.
 • DarkCubes photo avatar
  m i l e n a - 19.01.2022.
  Fenomenalan ergonomski dizajn ! preporuka svima <3
 • DarkCubes photo avatar
  Barke - 19.01.2022.
  Kao profesionalni karatista radim sklekove ceo zivot ali sa ovim podloskama se radi pravilnije nego klasicno na pesnicama. Super stvar a tako jednostavna....
 • DarkCubes photo avatar
  Bojan - 19.01.2022.
  Sjajan proizvod, pogotovo za putovanja, Bez Knucksa se NIGDE ne putuje!
 • DarkCubes photo avatar
  Srdjan - 19.01.2022.
  Fenomenalna stvar!!! Sklekeri knuck su napravljeni od veoma sofisticiranog materijala, pa se ugibaju tacno toliko koliko je potrebno, a pritom pritisak na zglobove sake je minimalan. Totalno druga dimenzija najbolje vezbe na svetu - sklekova! Vise mi ne pada na pamet da sklekove radim bez njih. Dugo se bavim sportom i obicno mi razni rekviziti zavrse u nekoj fioci i skupljaju prasinu, ali ovo cu definitivno ubaciti u svakodnevnu upotrebu. Bravo za knuck!
 • DarkCubes photo avatar
  Marko - 19.01.2022.
  Vrhunska i inovativna spravica, mnogo pravilniji način vežbanja bez opterećenja na zglobove, efekat vežbe maksimalan. Preporuka svima!
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2