RING olimpijski urethan tegovi 20kg

Model: EAN: 8606109007357 Brend: Ring

OPIS PROIZVODA

RING OLIMPIJSKI URETHAN TEGOVI

Superiorna opcija za njihove gumene konkurente, Ring Urethan Olimpijski tegovi nude još više pogodnosti za korisnike. Kućište od poliuretana je čvrsto, ali elastično, pruža veliku zaštitu i za ploču i za pod. To je nova generacija materijala

Izuzetno otporan i čvrst

Pune čelične ploče obložene su izuzetno izdržljivim poliuretanom, koji je bez mirisa i otporan na lomljenje, i kidanje, sto se npr desava kod gumenih tegova. Ploče su otporne na udarce, abraziju, ogrebotine ili lomljenje; tako da će izgledati kao novi čak i nakon nekoliko godina korištenja.

"Dijamant" dizajn

Osim što izgleda sjajno, pametan dizajn "Dijamant" pomaže u izbegavanju neugodnosti ploča koje se kotrljaju od korisnika. Dizajn "dijamantski rez" daje korisnicima slobodu da stvore stabilnu osnovu za izvođenje svojih vezbi.

Središnji prsten od nehrđajućeg čelika

Središnji prsten od nehrđajućeg čelika osigurava izdržljivu površinu za trenje između ploče i šipke. Inteligentni dizajn središnjeg prstena čini utovarivanje i istovarivanje ploča iz šipki,masina ili skladišta glatkim i bez napora.

Tri-Grip ručke

3 jednostavne ručke po ploči kako bi rukovanje i kontrola bili što jednostavniji. Ploče se mogu lako postaviti na šipke, mašine i nosače; Ručke pružaju dodatnu sigurnost i sigurnost korisnicima pružajući stabilnu ručku za nošenje ploča. Specijalno su dizajnirane da dobro naležu u šaku i nikada ne mogu da isklizaju iz ruku kao tegovi od drugih materijala.

Dizajn, kilaža i boje

Svaki teg ima jasno označenu kilažu koja je jako lako uočljiva. Svaka kilaža je uradjena u 3D obliku, kao i sam logo tega. Ujedno, svaka kilaža ima svoju odredjenu boju obodnog prstena oko središnjeg prstena, tako da se tegovi vrlo lako slažu na nosače a i vrlo lako biraju na osnovu boje prstena.

Minimalno odstupanje težine

Sa tačnom tolerancijom težine do 2% od navedene kilaže, korisnici mogu biti sigurni da ce adekvatno trenirati i koristiti težine koje žele koristiti.

POGODAN ZA

Zbog različitih veličina ovih diskova, ne savjetujemo da se koriste za powerlifting, olimpijski lifting, funkcionalni trening ili bilo što drugo gde ploče mogu biti spuštene s visine ili gde se vežba izvodi na nešto manje od kontroliranog pokreta. Za ovu vrstu zahteva, pogledajte Bumper tegove na našoj web stranici. Hvala.

Velicine:

2,5kg 5kg 10kg 20kg

13.770 rsd

MP cena 16.200
Ušteda 2.430

Ovaj proizvod ćemo vam isporučiti na bilo koju adresu u Srbiji. Isporuka je potpuno BESPLATNA (samo za RING proizvode)!


OCENA KORISNIKA:
Pogledaj mišljenja (0)
  • U cenu je uključen PDV
  • Besplatna isporuka za porudzbine preko 12000 din samo za RING artikle
  • Placanje na 2-6 rata bez kamate karticom Banke Intese
  • 23 god.sa Vama su Garancija poverenja
  • Vise od 35.000 zadovoljnih kupaca
  • Ekspresna dostava u celoj Srbiji
  • Uvek dostupna podrška i servis
  • 100% Sigurna kupovina
  • Kupovinom preko 8000 din popust 5% sledecom kupovinom

OCENE KORISNIKA (OCENITE PROIZVOD)

Ukupna ocena 0 korisnika:
Još uvek nema ocena
Raspodela ocena:
Nema
Nema
Nema
Nema
Nema
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2