Imunno Grand energy shot 25 ml, za podizanje imuniteta (Rasprodato!)

Model: AL3014 EAN: Brend:

OPIS PROIZVODA

Imunno Grand energy shot 25 ml, za podizanje imuniteta

Probudite vaš imuni sistem jednim gutljajem. Ne treba vam beli luk i vitamin C, jer ove bočice sadrže sve što je potrebno vašem imunitetu. Ove bočice koje se prave po najvišim svetskim standardima, mogu da vam podignu imunitet brže i efikasnije od klasičnih sredstava za podizanje imuniteta.

Imunno Grand energy shot je pravi hit u svetu zdravlja, deluje tako što brzo podiže snagu, energiju, nivo imuniteta i otpornosti organizma. Napitak je baziran na prirodnim sastojcima među kojima dominira kofein putem kog ovaj napitak deluje razbuđujuće na organizam. Imunno Grand energy shot deluje na imunitet, ali i na sve ostale funkcije organizma.

Ovaj energetski napitak za jačanje imuniteta i podizanje odbrambenih funkcija organizma je odmah spreman za upotrebu, i možete ga koristiti bilo kad i bio gde. Bočica je odmah spremna za upotrebu, i možete da je konzumirate uvek kada vam pri ruci nisu prirodni vitamini iz voća. Imunno Grand energy shot možete konzumirati tokom putovanja i u kancelariji tokom obavljanja zahtevnih poslovnih obaveza.

2 u 1 energetski napitak

Imunno Grand energy shot se nalazi na listi omiljenih napitaka mnogih sportista u NBA, WBO, UFC, NFL, NHL, a to je njegova najbolja preporuka. Sadrži aktivne sastojke koji utiču na ceo organizam, a ne sadrži supstance kao što su alkohol i slično.

Imuno energetski napitak za jačanje imuniteta je 2-u-1 proizvod koji daje dodatnu energiju da izdržite sve obaveze tokom dana, kao i preko potrebnu podršku imunitetu. Zbog svog prirodnog sastava je namenjen: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

210 rsd


Trenutno smo stopirali primanje novih porudžbina ovih artikala. Hvala na razumevanju

Ovaj proizvod ćemo vam isporučiti na bilo koju adresu u Srbiji.


OCENA KORISNIKA:
Pogledaj mišljenja (0)
  • U cenu je uključen PDV
  • Placanje do 12 rata bez kamate karticom Banke Intese
  • 23 god.sa Vama su Garancija poverenja
  • Vise od 35.000 zadovoljnih kupaca
  • Ekspresna dostava u celoj Srbiji
  • Uvek dostupna podrška i servis
  • 100% Sigurna kupovina
  • Kupovinom preko 8000 din popust 5% sledecom kupovinom

OCENE KORISNIKA (OCENITE PROIZVOD)

Ukupna ocena 0 korisnika:
Još uvek nema ocena
Raspodela ocena:
Nema
Nema
Nema
Nema
Nema
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2