Casein Zero, Čokolada 908g BioTechUsa (Rasprodato!)

Model: VI2552 EAN: Brend:

OPIS PROIZVODA

Casein Zero, Čokolada 908g BioTechUsa

· 100% iz izvora kazeina, najboljeg postepeno apsorbujućeg proteina

· pravi anti-katabolički protein

· postepen dotok aminokiselina

· najbolja apsorpcija

· visok nivo glutamina

· odličan za upotrebu pred spavanje

Obezbedite vašem telu konstantan dotok amino kiselina u krvotok, čak i do 7-8 sati. Ovo je pogotovo poželjno pre odlaska na spavanje gde vaši mišići ostaju bez hrane puno sati, kao i između obroka kada iz nekog razloga postoji veliki razmak između dva obroka. Postepena apsorpcija kazeina čini ovaj protein više efikasnim u sprečavanju katabolizma, odnosno razgradnje mišića.

Kazein je osnovni gradivni protein mleka koji čini 80% svih njegovih proteina, i proteina mlečnog seruma (surutke) koji čine 20%. Mleko sadrži oko 3-3,5% (30-35 g/l) proteina što čini oko 28% suve materije. Ovo ukazuje da je mleko namirnica bogata proteinima, međutim konzumiranje mleka znači ujedno i unos laktoze i mlečnih masti koje spadaju u kategoriju loših, zasićenih masti a to je ono što želimo da izbegnemo. Naziv kazein potiče od latinske reči „caseus“ što znači sir, jer se zgrušavanjem kazeina omogućava proizvodnja sira i predstavlja osnovni protein u njemu. Kazein je najvažniji protein mleka ne samo zato što je u najvećem procentu zastupljen već i zbog njegovih tehnoloških osobina (proizvodnja sira, mlečno – kiselih proizvoda)

Kazein je kompletan protein jer sadrži sve aminokiseline koje ulaze u sastav proteina. Važno je da se razume razlika između kompletnog proteina i njegove biološke vrednosti, koja zavisi od odnosa i zastupljenosti pojedinih aminokiselina u njemu. Kazein sadrži relativno velike količine glutaminske kiseline i prolina, pored toga sadrži i znatne količine leucina, lizina, valina i asparaginske kiseline. Kao i svi proizvodi BioTechUsa i Casein Zero se sastoji od bezbednih i pažljivo biranih sastojaka.

Pakovanje: 908 g (približno 36 doza)

Ostali sastojci: Koncentrat mlečnih proteina (mleko); kalcijum-kazeinat (mleko); aroma vanile; emulgator: sojin lecitin (soja); sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijumova so masnih kiselina; krem masa [kokosova masnoća; maltodekstrin; biljni protein; sredstvo protiv zgrudvavanja: silicijum-dioksid]; so; ugušćivač:: karagenan; zaslađivač: sukraloza; boja: tartrarzin* (*Upotrebljena boja, tartrazin može imati negativan uticaj na aktivnost i pažnju kod dece).

Preporučena upotreba: razmutiti jednu mericu praha (30 g=1 merica= 2 pune supene kašike) sa 450 ml vode uveče pre spavanja. Za najbolji rezultat, preporučuje se priprema uz pomoć šejkera.Pripremati neposredno pre konzumiranja!

Informacije o alergenima: Proizvod sadrži MLEKO i SOJU. Proizvodi se u pogonu u kome se za izradu hrane koriste JAJA, GLUTEN, LJUSKARI, SUMPOR-DIOKSID I JEZGRASTO VOĆE.

Upozorenja: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak proizvoda, prekinuti upotrebu i konsultovati se sa lekarom.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren na hladnom (5°C-20°C) i suvom mestu daleko od direktnih uticaja toplote, vlage i sunčevih zraka. Najbolje upotrebiti: do datuma utisnutog na pakovanju (dd/mm/gggg) Serija: označeno na pakovanju (LOT broj)

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 8753/2016 od 08.04.2016. god.

3.890 rsd

Rasprodato

Ovaj proizvod ćemo vam isporučiti na bilo koju adresu u Srbiji.


OCENA KORISNIKA:
Pogledaj mišljenja (0)
  • U cenu je uključen PDV
  • Placanje do 12 rata bez kamate karticom Banke Intese
  • 23 god.sa Vama su Garancija poverenja
  • Vise od 35.000 zadovoljnih kupaca
  • Ekspresna dostava u celoj Srbiji
  • Uvek dostupna podrška i servis
  • 100% Sigurna kupovina
  • Kupovinom preko 8000 din popust 5% sledecom kupovinom

OCENE KORISNIKA (OCENITE PROIZVOD)

Ukupna ocena 0 korisnika:
Još uvek nema ocena
Raspodela ocena:
Nema
Nema
Nema
Nema
Nema
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2