Cardio sprave

(proizvoda: 4)

RASPRODATO RING Traka za trčanje profesionalna 2,5HP (150 kg)-RP 90A RING Traka za trčanje profesionalna 2,5HP (150 kg)-RP 90A

RING Traka za trčanje profesionalna 2,5HP (150 kg)-RP 90A

329.000 rsd

Snaga motora: 2,5 HP (u peak-u 6 HP)
Brzina: 1,0-20 km/h
Max nosivost: 150 kg
Nagib: električni 20 nivoa
BRZI PREGLED
RASPRODATO 20% RING Traka za trčanje profesionalna 3HP (150 kg)-RP 800 RING Traka za trčanje profesionalna 3HP (150 kg)-RP 800

RING Traka za trčanje profesionalna 3HP (150 kg)-RP 800

255.200 rsd  319.000

Snaga motora: 3 HP (u peak-u 7 HP)
Brzina: 1,0-20 km/h
Max nosivost: 150 kg
Nagib: električni 20 nivoa
BRZI PREGLED
RASPRODATO 20% RING Stair master climber (mašina penjanje uz stepenice)-RP ST1 RING Stair master climber (mašina penjanje uz stepenice)-RP ST1

RING Stair master climber (mašina penjanje uz stepenice)-RP ST1

215.200 rsd  269.000

BRZI PREGLED
RASPRODATO 20% RING Sprava mašina za veslanje sa rezervoarom za vodu-RP RM03

RING Sprava mašina za veslanje sa rezervoarom za vodu-RP RM03

46.320 rsd  57.900

BRZI PREGLED

Cardio sprave, profesionalne cardio sprave

Profesionalne RING cardio sprave za teretane i komercijalne prostore.

Cardio sprave su fitness oprema dizajnirana za poboljšanje kardiovaskularnog zdravlja, sagorevanje kalorija i poboljšanje opšte kondicije.

Najkvalitetnije sprave inovativnog dizajna. Uključuju profesionalne trake za trčanje koje su visokofunkcionalne i izdržljive.

RING professional trake za trčanje zasigurno možemo reći da su kvalitetnije i od mnogih poznatijih svetskih brendova. Prvenstveno imamo veoma stabilan i precizan kompjuter. Ležajevi i gazna traka proizvedeni u Nemačkoj od najkvalitetnijih materijala omogućuju prirodan osećaj pri trčanju.

Srce sistema naših traka je Mitsubishi transducer (glavni elektronski sklop koji kontroliše celu traku) kojim se pokazao vrlo sigurno i pouzdano.

Pored minimalnih reklamacija daćemo i primer da je jedan od naših prvih modela, koji je posedovao tadašnji model Mitsubishi transducer-a, se našao u poznatoj poplavi 2014. god kada se traka za trčanje puna 3 dana nalazila u vodi i mulju. Nakon samo jednog pranja trake su funkcionisale i dan danas su eksponati u nasem showroomu.

StairMaster je stacionarna fitnes mašina koja rotira stepenice i simulira penjanje uz njih. Mašina je dizajnirana da obezbedi intezivan trening koji pomaže kardiovaskularno zdravlje, pomaže jačanju i izgradnji mišića donjeg dela tela i sagorevanju kalorija. Polusatni trening na StairMaster-u može sagoreti između 180 i 360 kalorija u zavisnosti od vaše telesne težine i intenziteta vežbanja.

RING sprava za veslanje sa rezervoarom za vodu vam pruža intezivan i efikasan trening velikih mišićnih grupa, pri čemu ćete imati osećaj kao da veslate u vodi. Visokokavlitetnog, vrhunskog dizajna sa ergonomskim sedištem za udobnost i kompjuterom koji prikazuje vreme, brzinu, udaljenost...Napravljena od čvrstog čelika sa aluminijumskom (legura) šinom.

Prednosti kardio treninga uključuju poboljšanje kondicije, sagorevanje kalorija, jačanje srca, smanjenje stresa i poboljšanje opšteg zdravlja. Pre nego što počnete sa korišćenjem bilo koje kardio sprave, preporučuje se konsultacija sa stručnjakom kako biste osigurali da je odabrana sprava i intenzitet vežbanja odgovarajući za vaše zdravstveno stanje.

Vidi ceo tekst Skrati tekst
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2