Biotechusa Super Nova Narandža-mango 282 g

Model: VI3281 EAN: Brend:

OPIS PROIZVODA

Super Nova

 • Kombinovani, višefazni prah za pre vežbanja sa 4 vrste kreatina
 • Sa Supernova blend formulom koja sadrži 8 aktivnih sastojaka
 • Daje energiju, visok sadržaj kofeina
 • Posebna aroma dinje

Supernova je suplement koji se upotrebljava pre vežbanja kako biste poboljšali performanse, imali više energije, povećali budnost i podigli koncentraciju na viši nivo. Sa Supernova formulom za pre vežbanja, možete očekivati najbolji trening u vašem životu, koji garantuje širenje vaših pogleda na svet vežbanja, i  to bez dodatnih ugljenih hidrata.

Kome je preporučena Supernova?

 • Onima koji su u potrazi za proizvodima za pre vežbanja bez ugljenih hidrata u sebi
 • Sportistima koji se bave fitnesom tokom perioda priprema
 • Sportistima koji se bave borilačkim sportovima
 • Onima koji preferiraju proizvode u obliku praha

Svaki sastojak Supernove oslobađa energiju tokom vežbanja, a kada su iskombnovani, povećaće vaše preformanse kao nikada ranije.

Aktivni sastojci proizvoda prema funkcionalnim grupama:

Supernova blend sadrži aktivne sastojke koji povećavaju proizvodnju azot monoksida u vašem telu i proizvodnju karnozina u vašim mišićima, kao i jedinstvenu kombinaciju dve vrste L-arginina, L-citrulin malata, taurina i beta alanina, vitamina i pratećih elemenata. Arginin nije esencijalna amino kiselina, to jest, ljudsko telo je sposobno da ga samo proizvodi; ipak, pod određenim okolnostima, proizvodnja ne ispunjava potrebe što zahteva dodatni unos. Beta-alanin je specijalna amino kiselina hemijske strukture i razlikuje se od amino kiselina koje grade protein. Kombinovana je sa histidinom i karnozinom i akumulira u mišiće u značajnim količinama. Vitamini B3 i B6 doprinose smanjanju umora i iscrpljenosti. To jest, povećavaju performansi i izdržljivost. Uz ostale sastojke proizvoda, vitamin B6 takođe doprinosi normalan metabolizam proteina i ugljenih hidrata.
Cink doprinosi normalnom metabolizmu masnih kiselina, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i održavanje normalnih mentalnih funkcija.

Kreatin za pre vežbanja sadrži 4 vrste kreatina
Kreatin, visoko azotno jedinjenje sintetisano iz prekursora L-amino kiseline je ključni molekul u energetskom skladištenju ćelija. Za njihove procese koji zahtevaju energiju, kao što su biohemijski procesi, ili čak funkcionisanje kontraktilnih proteina odgovornih za kontrakcije mišićnog tkiva, ćelije koriste ATP (adenozin trifosfat) kao gorivo; ipak, ovo gorivo se brzo iskoristi. Uloga i važnost kreatina leže u činjenici da fosfat izdvojen iz keratin fosfata može da hrani ATP= ADP+Pi reakciju. Drugim rečima keratin ili keratin fosfat obezbeđuju element koji proizvodi energiju, tako što pomažu brzu regeneraciju ATP-a. (*P = Fosfat)

Kofein, opšte poznat iz kafe, čaja i energetskih napitaka, utiče na metabolizam ćelija uz pomoć efekta blokiranja enzima i uz produžavanje određenih efekata hormonalnog i nervnog sistema osigurava povećanu budnost i fizičke performanse.

Energija, mišićna pumpa, prokrvljenost, fizička i mentalna koncentracija, izdržljivost. To je ono što ja Supernova omogućava.

Pakovanje/neto količina: 282 g/30 porcija

Namena: prašak za pripremu napitka koji se koristi pre treninga.

Sadržaj aktivnih sastojaka

100 g

dnevna doza/9,4 g

%NRV

Amino energetska mešavina

- L-citrulin-malat

- L-arginin-hidrohlorid

- Beta-alanin

- Taurin

- L-arginin-alfa-ketoglutarat

- Vitamin B3 (nikotinska kiselina)

- Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid)

- Cink (cink-oksid)

 

21,76 g

18,83 g

18,13 g

12,56 g

6,28 g

106,38 mg

8,51 mg

62,77 mg

 

2045 mg

1770 mg

1704 mg

1180 mg

590 mg

10 mg

0,8 mg

5,9 mg

 

*

*

*

*

*

62,5

57

59

Kreatinski kompleks

- mikronizirani kreatin-monohidrat

- puferovani kreatin-monohidrat

- kreatin-citrat

10,85 g

1020 mg

*

Kofein

2,13 g

200 mg

*

NRV – nutritivna referentna vrednost; * NRV nije ustanovljena

Sastojci: Amino energetska mešavina [L-citrulin-malat, L-arginin-hidrohlorid, beta-alanin, taurin, L-arginin-alfa-ketoglutarat, nikotinska kiselina, cink-oksid, piridoksin-hidrohlorid]; kreatinski kompleks [mikronizirani kreatin-monohidrat, puferovani kreatin-monohidrat, kreatin-citrat]; aroma jabuke i kruške; kofein; sredstvo protiv zgrudvavanja: silicijum-dioksid; zaslađivači: sukraloza, acesulfam-K; regulator kiselosti: natrijum-karbonati, boje: tartrazin*** i indigotin.

***Upotrebljena boja, tartrazin može nepovoljno uticati na aktivnost i pažnju kod dece.

Način upotrebe: Razmutiti 9,4 g praška (2 priložene merice) u 200 ml vode u šejker boci i popiti 15 minuta pre treninga.

Upozorenje: Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka preparata. Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje i/ili koriste lekove, pre upotrebe treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Proizvod ne treba da koriste osobe sa srčanim oboljenjima, visokim krvnim pritiskom, poremećajima bubrega i oboleli od dijabetesa. Izbegavati istovremenu primenu sa kafom, energetskim i drugim napicima i lekovima koji sadrže kofein. Osobe osetljive na stimulanse, prvo treba da procene podnošljivost, upotrebom polovine doze. Kod nekih osoba, beta-alanin može izazvati bezopasno, privremeno peckanje po koži. Tokom primene preparata, unositi min. 8 čaša vode dnevno. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomena: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuje i MLEKO, JAJA, GLUTEN, SOJA, LJUSKARI, SUMPOR-DIOKSID I JEZGRASTO VOĆE.

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren, na suvom i hladnom mestu. Ne uklanjati kesicu adsorbera vlage.

Najbolje upotrebiti do: označeno na pakovanju (dan, mesec,godina).

Serija: označeno na pakovanju (lot broj).

Broj i datum upisa u bazu Ministarstva zdravlja R. Srbije: 9487/2021 od 23.08.2021. god.

2.780 rsd

Ovaj proizvod ćemo vam isporučiti na bilo koju adresu u Srbiji.


OCENA KORISNIKA:
Pogledaj mišljenja (0)
 • U cenu je uključen PDV
 • Placanje do 12 rata bez kamate karticom Banke Intese
 • 23 god.sa Vama su Garancija poverenja
 • Vise od 35.000 zadovoljnih kupaca
 • Ekspresna dostava u celoj Srbiji
 • Uvek dostupna podrška i servis
 • 100% Sigurna kupovina
 • Kupovinom preko 8000 din popust 5% sledecom kupovinom

OCENE KORISNIKA (OCENITE PROIZVOD)

Ukupna ocena 0 korisnika:
Još uvek nema ocena
Raspodela ocena:
Nema
Nema
Nema
Nema
Nema
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2