Baterija za električni trotinet

(proizvoda: 5)

Baterija za električni trotinet RING RX8- RX 8-PAR63

15.900 rsd
na stanju

na stanju Baterija za elektricni trotinet RX8,kapaciteta 36V/ 5,8Ah LG, baterija je izmenjivaBRZI PREGLED

RING Baterija sa LG ćelijama za RX1 RX 2-RX 1-PAR59

15.900 rsd
na stanju

na stanju Ring baterija sa LG ćelijamaBRZI PREGLED

RING Baterija sa LG ćelijama za RX1 RX2-RX1-PAR69

11.900 rsd
na stanju

na stanju Ring baterija sa LG ćelijama za RX1,RX2BRZI PREGLED
RASPRODATO Baterija za električni trotinet RING RX1 i RX2 36V 6,6Ah RX 1-PAR7 Baterija za električni trotinet RING RX1 i RX2 36V 6,6Ah RX 1-PAR7

Baterija za električni trotinet RING RX1 i RX2 36V 6,6Ah RX 1-PAR7

15.490 rsd

Baterija za trotinet RING trotinet RX1-RX3 od 6,6`ah BRZI PREGLED
RASPRODATO 46% Baterija za električni trotinet RING RX1 i RX2 od 36V 4,4Ah RX 1-PAR6 Baterija za električni trotinet RING RX1 i RX2 od 36V 4,4Ah RX 1-PAR6

Baterija za električni trotinet RING RX1 i RX2 od 36V 4,4Ah RX 1-PAR6

6.900 rsd  12.790

Baterija za trotinet RING trotinet RX1-RX3 od 4,4`ah BRZI PREGLED

Baterija za električni trotinet

Baterija za elektricni trotinet skladišti energiju koju koriste različiti delovi e-skutera, kao što su motor, kontroler, svetla i još mnogo toga. Kada aktivirate gas, regulator brzine šalje signal bateriji da oslobodi energiju motoru. Motor zatim pomera e-skuter napred.

Većina e-skutera koristi tip litijum-jonske baterije jer ova baterija obezbeđuje veći kapacitet baterije za električni skuter i duži životni vek.

Baterija uključuje sistem upravljanja baterijom koji se sastoji od pojedinačnih ćelija i elektronike i pomaže da radi efikasno i bezbedno. Veća baterija za električni skuter sadrži više kapaciteta i omogućava e-skuteru da putuje brže i dalje. Međutim, veća baterija znači žrtvovanje prenosivosti vaših e-skutera.

Odredite koliku brzinu i domet trebate da biste znali koliki vam je kapacitet baterije potreban za vaša putovanja. Vrste baterija za električni skuter Poznavanje različitih tipova baterija za e-skutere omogućava vam da se pravilno brinete o njima i da ih zamenite kada je to potrebno.

Štaviše, pomoći će vam da razumete kako to utiče na performanse vašeg e-skutera. Litijum jonska baterija Baterija za električni skuter sa litijum jonom je najpopularnija baterija za e-skuter na tržištu. Takođe se koristi u mnogim uređajima kao što su pametni telefoni, laptopovi i drugi pametni uređaji. Ova baterija ima manju težinu, skladišti veći energetski kapacitet i traje duže od drugih tipova baterija. Međutim, jedna mana korišćenja litijum-jonskih baterija je ta što su osetljive na ekstremne temperature i brže degradiraju.

Baterija za RING elektricni trotinet

Mi koriostimo najkvlaitetynije baterije, od najboljih kineskih proizvodjaca, kao i Samsung i LG celije.

Nudimo vam potpuno nove baterije sa garancijom, koa i mogucnoist da vam repariramo vase postojece baterije

Vidi ceo tekst Skrati tekst
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2