ZeroPro Protein 20x35g Cookie Cream Amix (Rasprodato!)

Model: CF2779 EAN: Brend:

OPIS PROIZVODA

ZeroPro Protein 20x35g Cookie Cream Amix

Amix™ ZeroPro Protein je najčistiji whey protein izolat trenutno dostupan na tržištu. Izuzetno male količine masnoća i šećera po dozi zadovoljiće i najzahtevnije sportiste. Amix™ ZeroPro Protein je dizajniran u cilju ostvarenja najviših ciljeva. Kliničke studije dokazuju da upotreba Pronativ® proteina rezultira povećanjem mišićne mase, ubrzanom oporavku, povećanju performansi i mišićnoj adaptaciji.

Standardni whey proteini su najčešće nusprodukt proizvodnje sira i izdvojeni su kroz dva koraka pasterizacije na visokim temperaturama.

Za proizvodnju Pronativ® proteina razvijena je nova tehnologija koja omogućava izdvajanje čistog whey proteina direktno iz mleka, na niskim temperaturama, uz pomoć mikro i ultrafiltracije. Pronativ® protein je prirodno bogat esencijalnim amino kiselinama i sadrži 15% više leucina nego standardni Whey protein Izolat. Pronativ® se lakše i brže vari i u većoj meri se ugrađuje u mišićno tkivo.

Amix™ ZeroPro Protein sadrži 90% proteina odnosno 33,1g proteina po merici, samo 0,07g šećera i 0,25g masnoća, od toga 0,1g saturisanih masnoća.

Prednosti:

» bez šećera» visok sadržaj proteina» nizak sadržaj saturisanih masti» izvorni whey protein izolat» minimalan sadržaj laktoze» mleko od krava sa slobodne ispaše

90% Pronativ® proteina

Dijetetski proizvod: za izgradnju i održavanje mišićne mase

Količina:............................................................35g (28 doza)

Upotreba: Jednu mericu (35g) umutiti u 200-300ml vode. Konzumirati posle treninga. Za maksimalne rezultate uzimati do 3 merice u toku dana, u zavisnosti od potrebe za unosom proteina.UPOZORENJE: Ne preporučuje se mlađim od 18 godina, trudnicama ili dojiljama. Čuvati van domašaja dece. Alergen upozorenje: ovaj proizvod sadrži sastojke izdvojene iz mleka i soje. U proizvodnom pogonu se proizvode i proizvodi koji sadrže mleko, jaja, soju, gluten, kikiriki i ljuskare.Čuvanje: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).Uvoznik i distributer: FITCO d.o.o. Novi Sad, Ive Ćipika 18.Poreklo: EUProizvedeno za: LargeLife® Ltd.,6 Bexley square, Salford, Manchester, M3 6BZ, Velika BritanijaRok upotrebe do vremena naznačenog na pakovanju.

4.190 rsd

Rasprodato

Ovaj proizvod ćemo vam isporučiti na bilo koju adresu u Srbiji.


OCENA KORISNIKA:
Pogledaj mišljenja (0)
  • U cenu je uključen PDV
  • Placanje do 12 rata bez kamate karticom Banke Intese
  • 23 god.sa Vama su Garancija poverenja
  • Vise od 35.000 zadovoljnih kupaca
  • Ekspresna dostava u celoj Srbiji
  • Uvek dostupna podrška i servis
  • 100% Sigurna kupovina
  • Kupovinom preko 8000 din popust 5% sledecom kupovinom

OCENE KORISNIKA (OCENITE PROIZVOD)

Ukupna ocena 0 korisnika:
Još uvek nema ocena
Raspodela ocena:
Nema
Nema
Nema
Nema
Nema
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2