Goliath LM - 5,54 kg

Model: EAN: Brend:

OPIS PROIZVODA

Goliath - 5,54 kg

Syntrax® je stvorio Goliath® kao superioran gejner po najpristupačnijoj ceni. Umesto šećera, masti i proteina lošijeg kvaliteta, Goliath® sadrži kompleks ugljenih hidrata i mešavinu najkvalitetnijih proteina koji postoje.

Goliath® se veoma lako priprema i može se rastvoriti mešanjem kašikom, ima odličan ukus, a ustvari predstavlja klasičnu jednostavnu, ali izuzetno delotvornu formulu (proteini i ugljeni hidrati). Obavezan je suplement za dobijanje na mišićnoj masi i za ubrzan oporavak posle treninga. Ova kombinacija predstavlja vrh proteinskih gejnera. Goliath® sadrži:

- 54 g proteina

- 192 g ugljenih hidrata

- 0 g aspartama

- 1000 kalorija u dve doze

- BCAA & glutamin

Uz pretpostavku da gejner ne predstavlja samo osnovu za zdravlje, već je neophodan i za mišićni oporavak, rast i razvoj, Syntrax® je stvorio Goliath® kao gejner koji se bazira na različitim vrstama proteina koji pokrivaju sve potrebe mišića u najkraćem mogućem roku. Protein surutke je brzoapsorbujući protein i smatra se zlatnim standardom za podršku razvoja mišića (anabolički procesi) i jačanja imuniteta. S druge strane, micelarni kazein je sporoapsorbujući protein koji povećava zasićenost i obezbeđuje stabilan dotok aminokiselina u vitalno mišićno tkivo.

Za razliku od MRP zamena za obrok i gejnera koji se zasnivaju najčešće na mastima kako bi postigli visoku kalorijsku vrednost, Goliath® sadrži najmanju moguću koncentraciju masti. Ne sadrži proste šećere, već samo dugolančane ugljene hidrate dobijene iz hranljivog skroba. Ovakvi kompleksni ugljeni hidrati, iako nešto skuplji od običnog šećera, predstavljaju bazu neophodnu za povećanje čiste mišićne mase (bez masti) i celokupan telesni oporavak. Ovako se ne narušava zdravlje i postižu se bolji rezultati.

Kao i svi Syntrax®-ovi proizvodi, i Goliath® ima odličan ukus, glatku strukturu, ne stvara grudvice i lako je rastvorljiv, čak i običnim mešanjem kašikom.

Goliath® je sve, samo ne običan gejner!

Doziranje i način upotrebe

3 ravne dozime merice (134 g) razmutiti u 3,5-4,5 dl vode ili mleka. Mutiti u blenderu ili šejkeru 30-60 sekundi.

6.900 rsd

Ovaj proizvod ćemo vam isporučiti na bilo koju adresu u Srbiji.


OCENA KORISNIKA:
Pogledaj mišljenja (0)
  • Placanje na 2-6 rata bez kamate karticom Banke Intese
  • Besplatna isporuka za porudzbine preko 12000 din
  • Preko 3000 proizvoda u ponudi
  • 23 god.sa Vama su Garancija poverenja
  • Vise od 35.000 zadovoljnih kupaca
  • Ekspresna dostava u celoj Srbiji
  • Uvek dostupna podrška i servis
  • Kupovinom preko 8000 din popust 5% sledecom kupovinom
  • 100% Sigurna kupovina

OCENE KORISNIKA (OCENITE PROIZVOD)

Ukupna ocena 0 korisnika:
Još uvek nema ocena
Raspodela ocena:
Nema
Nema
Nema
Nema
Nema
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2