Glutabolic 500 g - Nutrabolics (Rasprodato!)

OPIS PROIZVODA

Glutabolic 500 g

Glutabolic™-ova strategija: temelj za maksimalno zasićenje glutaminom

Na tržištu sportske suplementacije bodibilderi i ljubitelji fitnesa predstavljaju najverniju grupu potrošača. Retko se pojavljuju novi proizvodi koji daju trenutno vidljive rezultate odmah nakon prve doze, kao što je to slučaj sa sagorevačima masti i energetskim stimulativima. Tako mnogi dobri proizvodi ni ne dođu do izražaja. Naučna istraživanja i iskusni sportisti mogu da istaknu pojedine "zvezde" među suplementima dajući im podršku i naučnu potporu i potvrdu. Među njih spada i glutamin, koji se poslednjih godina smatra nezaobilaznim, tj. baznim suplementom za svakog ozbiljnog sportistu. Uzimajući ovo u obzir, NUTRABOLICS®-ov tim stručnjaka je stvorio Glutabolic™, čija je funkcija da stvori maksimalne zalihe i zasićenje tkiva glutaminom.

Glutabolic™-ova taktika: podići opšti nivo glutamina u tkivima u cilju ubrzanja oporavka i rasta mišića i zdrave imunološke funkcije

Glutamin, mada se svrstava u neesencijalne aminokiseline, ima važnu funkciju za organizam izložen jakim fizičkim naporima. Ovo je najrasprostranjenija aminokiselina u mišićima, koja učestvuje u mnogim važnim biološkim procesima, i koja ima velikog uticaja na rast i stvaranje mišićne mase, ali i na pravilno funkcionisanje imunološkog sistema. Ono što je najznačajnije za sportiste je naučno potvrđeno učešće glutamina u proteinskoj sintezi, rehidraciji na ćelijskom nivou i funkcionisanju imunološkog sistema. Glutamin igra značajnu ulogu u ograničavanju mišićnog katabolizma i uštedi glikogena.

Glutabolic™-ova suština: dopremiti različite oblike glutamina u tkiva, omogućiti maksimalnu apsorpciju, iskorišćenje i korisne efekte od suplementacije glutaminom

Glutabolic™ podiže ukupan nivo glutamina u tkivima. Lako se apsorbuje i vari, pa za kratko vreme može da obezbedi maksimalno zasićenje tkiva glutaminom. To omogućava kompleks tri različite vrste glutamina, koji čine Glutabolic™:

o Glutamin malat je nov i unapređen oblik glutamina, vezanog za jabučnu kiselinu. Ova posebna molekularna veza u velikoj meri povećava biološku aktivnost glutamina u mišićnim ćelijama, povećava azotnu retenciju, čime i volumen ćelija, pa samim tim i mišića.

o Glutamin alfa-ketoglutarat (AKG) je najsavremenije jedinjenje glutamina, koje organizam, ne samo da odlično podnosi, već i apsorbuje i zadržava u velkoj meri, da čak dovodi u pitanje upotrebu samog čistog glutamina. AKG je prekursor glutamina. On neoštećen prolazi do mišića i tamo se u velikom procentu apsorbuje i izaziva rast mišićnih ćelija. Na ovaj način mišići ostaju napumpani tokom i posle treninga, punih 24 sata.

o Klinički je dokazano da su glutaminski peptidi u organizmu veoma stabilni i da se brzo i lako apsorbuju u digestivnom traktu. To je oblik glutamina koji je vezan peptidnim vezama, koje mu omogućavaju bolji transport do krvotoka i mišićnog tkiva. Peptidno vezan glutamin je stabilniji u rastvoru, na visokim temperaturama i niskim Ph vrednostima i znatno se bolje apsorbuje i iskorišćava od običnog slobodnog oblika glutamina.

Glutabolic™ obezbeđuje

- glutamin kompleks, unapređene oblike glutamina znatno brže i lakše za apsorpciju

- snažno stimuliše imunološki odgovor

- anabolne procese jer utiče na zadržavanje i skladištenje proteina u tkivu

- zaustavljanje kataboličkih procesa sprečavajući raspadanje proteina

- ubrzavanje glikogenske resinteze

- mišićnu masu i ubrzava oporavak

Preporučeno doziranje i način upotrebe

Glutabolic™ se uzima u kombinaciji sa proteinima, najbolje 2 do 3 puta dnevno, uključujući i dane odmora (bez treninga). Pomešati 1 dozirnu mericu Glutabolic™-a u protenski napitak po želji.

Podaci o nutritivnoj vrednosti

 • Broj doza po pakovanju: 50
 • Sastav (1 dozirna merica ili 10 g):
 • Kalorije30
 • Proteini4 g

Unapređena glutaminska matrica [glutamin malat, glutamin alfa-ketogutarat, glutaminski peptidi (hidrolizovan izolat proteina iz pšenice), lizofosfaditil holin, Bioperine® (Piper nigrum ekstrakt standardizovan na 95% piperina)]10 g

Ostali sastojci:

glutaminski peptidi (hidrolizovan izolat proteina iz pšenice), glutamin alfa-ketogutarat, jabučna kiselina.

3.520 rsd

Rasprodato

Ovaj proizvod ćemo vam isporučiti na bilo koju adresu u Srbiji.


OCENA KORISNIKA:
Pogledaj mišljenja (0)
 • Placanje na 2-6 rata bez kamate karticom Banke Intese
 • Besplatna isporuka za porudzbine preko 12000 din
 • Preko 3000 proizvoda u ponudi
 • 23 god.sa Vama su Garancija poverenja
 • Vise od 35.000 zadovoljnih kupaca
 • Ekspresna dostava u celoj Srbiji
 • Uvek dostupna podrška i servis
 • Kupovinom preko 8000 din popust 5% sledecom kupovinom
 • 100% Sigurna kupovina

OCENE KORISNIKA (OCENITE PROIZVOD)

Ukupna ocena 0 korisnika:
Još uvek nema ocena
Raspodela ocena:
Nema
Nema
Nema
Nema
Nema
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2