C+Citrus Bioflavonoid Caps LM - 100 kapsula (Rasprodato!)

OPIS PROIZVODA

C+Citrus Bioflavonoid Caps - 100 kapsula

Vitamin C je najčešće korišten vitaminski dodatak ishrani. To je hidrosolubilan vitamin - lako se rastvara u vodi. Iako većina životinja sintetiše sopstveni vitamin C, čovek mora da ga unosi hranom i dodacima ishrani. U prirodi ga najviše ima u zelenom lišću i šipku (120 puta više nego u pomorandži), pa tek onda u agrumima i ostalom voću i povrću. Brzo se izlučuje putem mokraće i veoma je osetljiv na spoljne uticaje, pa je najbolje dodatno ga unositi u vidu dodataka ishrani. Osnovna prednost prirodnog C vitamina je u njegovoj lakšoj i boljoj apsorpciji, a to omogućava prisustvo bioflavonoida (vitamin P), kojih nema u čistoj askorbinskoj kiselini. Najpoznatije dejstvo C vitamina je učešće u stvaranju kolagena, neophodnog za razvoj i obnavljanje tkiva, desni, zuba, kostiju i krvnih sudova. Nedovoljno unošenje vitamina C izaziva skorbut, pojavu modrica, promene na mišićima. Vitamin C spada u antioksidanse, pa tako služi za detoksikaciju organizma i neutralisanje štetnih slobodnih radikala. Vitamin C kao dodatak ishrani može da pomogne kod:

- oslabljenog imuniteta, prehlada, gripa i respiratornih infekcija

- osteoporoze i reumatoidnog artritisa

- alergijskih reakcija, astme i raznih upala

- bolesti srca i povišenog nivoa holesterola i triglicerida u krvi

- slabljenja mišića, upala i bolova u mišićima nakon treninga

- terapije dijabetesa i katarakte

- stresa

Vitamin C pospešuje apsorpciju gvožđa, kalcijuma, vitamina A, D, B kompleksa, nezasićenih masnih kiselina (vitamin F), regeneriše vitamin E i štiti organizam od taninske kiseline (koja se nalazi u čaju).

Apsorpciju vitamina C pomažu bioflavonoidi, a odmažu stres, visoka temperatura, duvan (jedna cigareta uništi do 100 mg), alkohol i antibiotici. Pored ovoga, vitamin C je deo mnogih terapija i kura mršavljenja, odvikavanja od droga i alkohola (sa B kompleksom) i od pušenja, ali uz obaveznu konsultaciju lekara specijaliste.

C Plus Citrus Bioflavonoid Caps kombinuje askorbinsku kiselinu sa bioflavonoidima u jedinstvenu formulu koja pokriva dnevne potrebe za ovim antioksidansima. Sadrži kompleks citrusnih bioflavonoida, koji čine: flavanoni (hesperidin, eriocitrin, naringen, naringenin), flavonoli i flavoni.

Preporučena doza

1-2 kapsule dnevno.

1.600 rsd

Rasprodato

Ovaj proizvod ćemo vam isporučiti na bilo koju adresu u Srbiji.


OCENA KORISNIKA:
Pogledaj mišljenja (0)
  • Placanje na 2-6 rata bez kamate karticom Banke Intese
  • Besplatna isporuka za porudzbine preko 12000 din
  • Preko 3000 proizvoda u ponudi
  • 23 god.sa Vama su Garancija poverenja
  • Vise od 35.000 zadovoljnih kupaca
  • Ekspresna dostava u celoj Srbiji
  • Uvek dostupna podrška i servis
  • Kupovinom preko 8000 din popust 5% sledecom kupovinom
  • 100% Sigurna kupovina

OCENE KORISNIKA (OCENITE PROIZVOD)

Ukupna ocena 0 korisnika:
Još uvek nema ocena
Raspodela ocena:
Nema
Nema
Nema
Nema
Nema
Pozovi Tel 1 Pozovi Tel 2